Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért annyira gáz hogy 23...

Miért annyira gáz hogy 23 éves létemre időnként tornadresszt veszek fel sportolásra?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni hogy sokan miért utálják. Anno a suliba is kötelező volt nekünk még általánosba és mindenki hisztizett miatta holott strandon meg mindenki bikinit akart viselni ami jóval többet mutat. Még az olyanok is akik picit elvoltak hízva és volt némi hasuk, holott egy egyrészes fürdőruhával simán tudtak volna korrigálni mert elfedte volna azokat, ahogyan a tornadressz is tette.

Azért akadtam ki mert ma átjött az egyik barátnőm, épp tornáztam itthon de még nem vettem le a dresszem. Ezen meg totál kiakadt valamiért. Persze sok más olyan öltözködésem van amin kitud akadni, csak mert nem öltözködök divatosan. Meg az is piszkálja a csőrét hogy nekem soha nem volt asszimetrikus szoknyám, meg egyrészes ruhám, mert nem szeretem. Meg azon is kiakadt pár éve hogy a leggingset nem hordom simán a hétköznapokban, hanem csak szabadidő ruhaként viselem.

Néha kitud akasztani hogy miért bűn az ha nem öltözök divatosan, hanem úgy ahogyan az nekem tetszik. A többi ember az életemben akivel jóba vagyok senki nem szól egy szót sem ezért. Ahogyan a barátnőm főleg hogy óvodás korunk óta azok vagyunk, ezért is bánt engem mert régen még gimis korunkban sem volt ez, csak onnantól amióta lett új baráti köre, de emellett velem is folyamatosan ápolja a barátságot, mert ő megbukott gimibe és egy osztállyal lejjebb került anno. A barátomat sem képes elfogadni csak azért mert kövér egy kicsit és férfi létére hosszú a haja, holott nekem nagyon tetszik. Meg amikor 17-18 évesek voltunk akkor volt nekem olyan időszakom amikor állandóan szoknyát viseltem fekete harisnyával, persze amikor olyan idő is volt hogy el lehetett viselni, de többnyire szoknyába mentem mindenhova és ezen is totál kitudott akadni. Meg azon is hogy nekem miért nincs farmershortom holott divat. Mert az nekem már kényelmetlen, a szoknya kényelmesebb, nem fülledek bele annyira.

2018. ápr. 29. 17:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy picit elkanyarodtam a témától, de ki kellett írjam magamból.
2018. ápr. 29. 17:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Abban tornázol otthon, amiben jól esik. De milyen gyakorlatokhoz használsz tornadresszt?
2018. ápr. 29. 17:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy erről a barátnőddel kéne beszélned.
2018. ápr. 29. 17:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz az, ne foglalkozz okoskodó, öntelt emberekkel, még ha nem is könnyű, sok ilyen van.
2018. ápr. 29. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked az kényelmes, semmi gond nincs vele! Én sem hordok leggingst hétköznap, csak futáshoz, tornahoz meg otthon. Máshová nem illik sztem
2018. ápr. 29. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell vele foglalkozni, egyszerűen engedd el a füled mellett.

Az én véleményem mindenki abban legyen amiben szeret.

Én is szoktam tornadresszben itthon tornázni, sőt van hogy napközben is tornadresszben vagyok a lakásban, én kifejezetten szeretem viselni.

És ezt a sok kis nyafogós kislányt meg nem értem mi ebben a rossz, mert értelmes választ egyik sem ad.

És ha nem követed a divatot akkor mi van???

Senkinek semmi köze hozzá, így vagy te egyedi ahogy vagy.

2018. máj. 3. 06:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, hogy tetsszen neki a ruhád vagy a barátod. De mi az, hogy kiakad? Ha nem fogad el és kritizál, akkor könnyen lehet, hogy már nagyon eltávolodtatok egymástól óvis korotok óta.
2018. máj. 9. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan viselj tornadresszt, nincs azzal semmi baj. Nagyon is kényelmes. Más véleménye meg ne zavarjon téged, biztosan van neki is olyan ruhája ami meg neked nem tetszik.
2018. júl. 21. 14:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő jött át és ő volt a vendég, akkor végképp nem értem miért akadt ki.
2021. máj. 5. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is tornázok itthon dresszbe pedig iskolába soha sem volt kötelező, de jártam tornára ahol kellett még sima edzésre is és én szeretem, nem is értem hogy akiknek kötelező volt hordani iskolába tesin miért hisztiztek miatta.
2021. okt. 20. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!