Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szuleim miert nem ertik meg...

A szuleim miert nem ertik meg hogy nem akarok baratnot? Ezert melegnek neznek. Olyan idegesito

Figyelt kérdés
23/F
2020. jan. 18. 16:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%

Hülyékkel ne foglalkozz, bármilyen kötelék is legyen köztetek.

Meg legalább te nem teszed tönkre más életét, akarva-akaratlanul, szóval Respect!

2020. jan. 18. 16:10
 2/18 anonim ***** válasza:
17%
Ha 23 évesen prostizni sem jársz, az hőemelkedésre utal.
2020. jan. 18. 16:17
 3/18 anonim ***** válasza:
23%
Barátnőt nem akarsz, vagy csajt sem. Nem mindegy.
2020. jan. 18. 16:24
 4/18 anonim ***** válasza:
20%
Kamuzd be, hogy egy férjes asszonyt pakolgatsz.
2020. jan. 18. 16:25
 5/18 anonim ***** válasza:
32%

most miért kellett lepontozni?

Béla

2020. jan. 18. 16:26
 6/18 anonim ***** válasza:
26%
Miért pontoztál le drága? CSak megkérdeztem, barátnőt nem akarsz, vagy egyáltalán nőt sem. Mert ez tényleg nem mindegy.
2020. jan. 18. 16:28
 7/18 anonim ***** válasza:
66%

Mert ők még azt hiszik, az igazi kiteljesedés a házasság-gyerek=család.

És nem tudják megérteni, hogy másnak a munka, utazás, önmagára fordított idő stb. fontosabb.

Szerintem nincs olyan varázslat, ami meggyőzné őket.

Költözz el, vagy tűrnöd kell, más lehetőséged nincs.

2020. jan. 18. 16:38
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit
2020. jan. 18. 16:39
 9/18 anonymousreview60 ***** válasza:
80%

Mert az emberek 99,9%-a ennyi idősen akkor érzi jól magát, ha "kapcsolata" (tkp. szexpartnere) van. A szüleid a maguk cseszegetős módján ezen számodra vélelmezetten jó irányba akarnak terelni.

Nekem anyám 15 után kezdte ezt mondani. Lepöccintettem azzal, hogy tanulni akarok, ami 1%-ban volt igaz, 99%-ban féltem, csak ezt magam elől is elhazudtam. De ezt akkor nem láttam be, nem éreztem. Lehetsz te is ugyanebben a cipőben.

Hacsak nem vagy atombiztosan aszexuális vagy homoszexuális, érdemes lenne egy pszichoterapeutávalnátrágnod a dolgot. Nagyon fáj önmagunk hibáival, tökéletlenségével szembenézni, de csak ez az út vezet előre.

2020. jan. 18. 17:04
 10/18 anonim ***** válasza:
69%

Én toll vagyok, ilyenkor simán haza viszek egy havert akivel kézen fogva jelnek meg. Na a szájra puszi nem játszik, de egy arcra cuppanósat simán bejátaszok, hogy a család had sokkolódjon. Aztán 2 hét múlva egy ismerős nőcit megkérek, hogy ugyan így sokkoljuk a szülőket.

Csak hogy lássák, nem rajtuk múlik.

Aztán utána csönd.

Mondom úgy, hogy 21 éves korom óta önellátó voltam és külön éltem.

2020. jan. 18. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!