A szuleim miert nem ertik meg hogy nem akarok baratnot? Ezert melegnek neznek. Olyan idegesito
Hülyékkel ne foglalkozz, bármilyen kötelék is legyen köztetek.
Meg legalább te nem teszed tönkre más életét, akarva-akaratlanul, szóval Respect!
most miért kellett lepontozni?
Béla
Mert ők még azt hiszik, az igazi kiteljesedés a házasság-gyerek=család.
És nem tudják megérteni, hogy másnak a munka, utazás, önmagára fordított idő stb. fontosabb.
Szerintem nincs olyan varázslat, ami meggyőzné őket.
Költözz el, vagy tűrnöd kell, más lehetőséged nincs.
Mert az emberek 99,9%-a ennyi idősen akkor érzi jól magát, ha "kapcsolata" (tkp. szexpartnere) van. A szüleid a maguk cseszegetős módján ezen számodra vélelmezetten jó irányba akarnak terelni.
Nekem anyám 15 után kezdte ezt mondani. Lepöccintettem azzal, hogy tanulni akarok, ami 1%-ban volt igaz, 99%-ban féltem, csak ezt magam elől is elhazudtam. De ezt akkor nem láttam be, nem éreztem. Lehetsz te is ugyanebben a cipőben.
Hacsak nem vagy atombiztosan aszexuális vagy homoszexuális, érdemes lenne egy pszichoterapeutávalnátrágnod a dolgot. Nagyon fáj önmagunk hibáival, tökéletlenségével szembenézni, de csak ez az út vezet előre.
Én toll vagyok, ilyenkor simán haza viszek egy havert akivel kézen fogva jelnek meg. Na a szájra puszi nem játszik, de egy arcra cuppanósat simán bejátaszok, hogy a család had sokkolódjon. Aztán 2 hét múlva egy ismerős nőcit megkérek, hogy ugyan így sokkoljuk a szülőket.
Csak hogy lássák, nem rajtuk múlik.
Aztán utána csönd.
Mondom úgy, hogy 21 éves korom óta önellátó voltam és külön éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!