Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom fojtom felhozta a múltam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom fojtom felhozta a múltam?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt és elég sok mindent tud rólam

Tudni kell rólam hogy régen mikor voltam 12-13 én az a típusú gyerek voltam aki a gacha life-val, fnaf-al játszott és creepypastakat olvasott/nézett és "szerelmes" voltam Jeffbe vagy hát valami ilyesmi. Ezeket nyilván tudja a barátom is és most felhántorgatta a múltam hogy én ebbe a csávóba (aki ráadásul nem létezik) szerelmes voltam és megsértödött rám és veszekedett. Tudom hogy gáz ez a Jeff-es dolog de kicsi voltam még.

Van úgy hogy az exemet hozzá fel hogy "biztos még mindig szeretem".

Nemtudom hogy beszéljem meg vele a dolgot.

16/L

2023. aug. 5. 11:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

16 éves ő is

Hát igen, már bánom:/

2023. aug. 5. 12:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az igazi toxikus kapcsolat.

Nemhogy nehéz kommunikálni és őszintének lenni, de még konkrétan NEGATÍVUM őszintének lenni, mert kiforgatja és ellened fordítja.

Hányadék ember.

Ott kéne hagynod a f@szba, és elmondani ezt neki, hátha kicsit elgondolkozik hogy milyen ember is.

Az ügy infantilisségéről nem is beszélve

2023. aug. 5. 12:44
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
A srác egy szemétláda. Ne beszélj, hanem szakíts vele. Ne alázd meg magad egy olyan emberrel, aki szándékosan bánt téged. Olyan srácot keress, akinek ha elmondod, hogy: "ebbe és ebbe a nem létező karakterbe voltam szerelmes", a srác azt feleli, hogy: "igen? én meg ebbe és ebbe voltam belezúgva". Oké, nem konkrétan ilyet, de a lényeg, hogy elfogadjon téged olyannak, amilyen vagy.
2023. aug. 5. 13:30
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

De szeretem, de szeretem... Mintha az elég lenne. És ő szeret téged?

Ha ő elmond neked valamit a múltjából, akkor te ellene fordítod? Nem, mert szereted. Ő miért fordítja ellened? Mert nem szeret. Ha ezt megérted, az sokat fog segíteni.

Amúgy szerintem amit te érzel a karakter iránt, az a rajongás. Szinte mindenki érez/érzett már ilyet. Konkrétan az influencerek ebből élnek, ahogy a zenészek, színészek is. 12 évesen én is rajongtam egy regény főszereplőjéért. Az irodalomtanárnőnk mesélte, hogy ő ennyi idősen az Egri csillagok főszereplőjéért rajongott. Pedig ő már akkor is idősebb nő volt, tehát még csak nem is igaz, hogy ez a mai tinikre jellemző. Teljesen normális.

Aki ezt felhánytorgatja, pláne féltékeny, annak gond van a fejében. Vagy direkt keresi az okot, hogy kötekedjen és bántson. Mindkettő szakítóok.

Az, hogy nem is szeret, aki így bánik veled, már csak ráadás.

2023. aug. 5. 13:50
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2023. aug. 5. 15:20
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem a Te "múltaddal" van a probléma,hanem a barátod viselkedésével.

Megpróbálhatsz vele beszélni,de felesleges.Ahogy most viselkedik azt sugallja,hogy valami gond van vele.

Gondolkozz el azon,hogy érdemes e fenntartani így ezt a kapcsolatot.A szeretem nem biztos,hogy elég indok ehhez,hogy normàlisan együtt tudjatok lenni.

2023. aug. 5. 15:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy nem szakítottál még vele, megérdemelné.
2023. aug. 5. 16:15
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a pi*ba! Ez csak rosszabb lesz, hidd el!
2023. aug. 5. 17:45
 19/24 anonim ***** válasza:
De akkor ki 18 éves?
2023. aug. 5. 22:13
 20/24 A kérdező kommentje:

Senki se mondta hogy valaki 18

Mindketten 16 évesek vagyunk:)

2023. aug. 5. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!