Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom fojtom felhozta a múltam?
Fél éve vagyunk együtt és elég sok mindent tud rólam
Tudni kell rólam hogy régen mikor voltam 12-13 én az a típusú gyerek voltam aki a gacha life-val, fnaf-al játszott és creepypastakat olvasott/nézett és "szerelmes" voltam Jeffbe vagy hát valami ilyesmi. Ezeket nyilván tudja a barátom is és most felhántorgatta a múltam hogy én ebbe a csávóba (aki ráadásul nem létezik) szerelmes voltam és megsértödött rám és veszekedett. Tudom hogy gáz ez a Jeff-es dolog de kicsi voltam még.
Van úgy hogy az exemet hozzá fel hogy "biztos még mindig szeretem".
Nemtudom hogy beszéljem meg vele a dolgot.
16/L
16 éves ő is
Hát igen, már bánom:/
Na ez az igazi toxikus kapcsolat.
Nemhogy nehéz kommunikálni és őszintének lenni, de még konkrétan NEGATÍVUM őszintének lenni, mert kiforgatja és ellened fordítja.
Hányadék ember.
Ott kéne hagynod a f@szba, és elmondani ezt neki, hátha kicsit elgondolkozik hogy milyen ember is.
Az ügy infantilisségéről nem is beszélve
De szeretem, de szeretem... Mintha az elég lenne. És ő szeret téged?
Ha ő elmond neked valamit a múltjából, akkor te ellene fordítod? Nem, mert szereted. Ő miért fordítja ellened? Mert nem szeret. Ha ezt megérted, az sokat fog segíteni.
Amúgy szerintem amit te érzel a karakter iránt, az a rajongás. Szinte mindenki érez/érzett már ilyet. Konkrétan az influencerek ebből élnek, ahogy a zenészek, színészek is. 12 évesen én is rajongtam egy regény főszereplőjéért. Az irodalomtanárnőnk mesélte, hogy ő ennyi idősen az Egri csillagok főszereplőjéért rajongott. Pedig ő már akkor is idősebb nő volt, tehát még csak nem is igaz, hogy ez a mai tinikre jellemző. Teljesen normális.
Aki ezt felhánytorgatja, pláne féltékeny, annak gond van a fejében. Vagy direkt keresi az okot, hogy kötekedjen és bántson. Mindkettő szakítóok.
Az, hogy nem is szeret, aki így bánik veled, már csak ráadás.
Nem a Te "múltaddal" van a probléma,hanem a barátod viselkedésével.
Megpróbálhatsz vele beszélni,de felesleges.Ahogy most viselkedik azt sugallja,hogy valami gond van vele.
Gondolkozz el azon,hogy érdemes e fenntartani így ezt a kapcsolatot.A szeretem nem biztos,hogy elég indok ehhez,hogy normàlisan együtt tudjatok lenni.
Senki se mondta hogy valaki 18
Mindketten 16 évesek vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!