Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban vagyunk és a barátom felhozta hogy szeretne erényövet hordani. Ti mit reagáltatok volna a helyemben?
Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 23:03
1/11 anonim válasza:
Nevetséges,komolytalan,gyerekes,értelmetlen. Talán ez jut erről eszembe.
3/11 A kérdező kommentje:
hogy ne tudjon rosszalkodni (maszturbálni) amíg egymástól távol vagyunk.
vagyishogy amíg nem engedem neki. lenne nála kulcs, szóval le tudná venni.. teljesen én se értem még a dolgot :)
2020. nov. 7. 23:09
5/11 anonim válasza:
Hát pajtika te csak nagyon szeretnéd ezt mert semmilyen nőd nincs, de amíg kiírsz ide napi x kérdést az erényövről addig reméljük legalább recskázol rá egy jót 😃
6/11 anonim válasza:
Ezt miért velünk osztod meg? Nem mindenkinek unalmas a fantáziája. Zavar téged? Ha nem zavar akkor miért ne. Akkor gondolkozzál, ha más lányokkal is ismerkedik. Ebben nincs semmi nagy cucc.
7/11 anonim válasza:
Miért kellene hordania?
A maszturbálás a normál szex rovására megy ha nincs a kukija ketrecben?
8/11 anonim válasza:
Szerintem, elég nagy bátorság kellett a pasi részéről, hogy ezt szóba hozta. Én a helyedben hagynám hogy viselje. Persze legyen nála kulcs, de csak eleinte. Utána kérd el tőle az összeset. Esetleg egy hét múlva elpostázod.
Ha gondolod adok még tippeket.
9/11 anonim válasza:
8-as és hogy fog menni a wc-re?
10/11 anonim válasza:
9-es úgy hogy minden típusban lehet mosdót használni, akár kicsi akár nagy dologról legyen szó. De Google a jóbarátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!