Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggodalomra adhat okot, ha távkapcsolatban vagyunk a barátommal és soha nem hozza szóba a szexet?
Ne aggódj, megoldja ő .
Biztos ügyes gyerek.
Hogy értve? Mikor találkoztok szexeltek, csak ha külön vagytok nem beszéltek róla?
Szerintem ez nem jelent semmit. Mi sem beszélünk róla, de ha együtt vagyunk, nyilván csináljuk, nem is kev~észer. De ő nem az a fajta, higy neten irogatná, hogyan dugna meg, vagy telefonszexelne. És őszintén szólva nekem sincs igényem rá.
Ezt akár úgy is lehet érteni,hogy még semmi szex nem volt köztetek. Se szóban, se tettben...Ha ez így van akkor érdemes elgondolkodni,hogy miért is van így. Én a helyedben felhoznám témaként,legalábbis utalj rá, és figyeld hogy reagál. Lehet,hogy csak beszélni/írni nem tud róla, de Ő is vágyik rá.
Ez pl. a távkapcsolat egyik hátránya, vagyis dupla hátránya. A kommunikáció és az intimitás is nehezen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!