Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én viszem túlzásba vagy tényleg a barátom akar túl sokat?
Arról van szó hogy van egy barátom tobb mint 2 éve és ő nagyon erőlteti az anált pedig én mondtam neki hogy nem akarom de mindig is érthetetlen volt ilyen téren. Kepes velem veszekedni azért mert pl nem volt kedvem leszopni mert fáradt voltam stb... és en vagyok a rossz hogy én nem akarom es ugy tett hogy ő nem fog gumival sem szexelni meg hogy em miért nem szedek fogamzásgátlót... igazából egy ideje nagyon bonyolult a kapcsolatunk ( derültek ki dolgok ) nem nagyon bízok benne már és több hónapig nagyon haragudtam rá igazából meg most sem tudtam neki megbocsátani valószínű mindig bennem lesz az amit csinált de lényegtelen nem akarok most bele menni csak nekem ezek miatt már nem ér annyit az egész hogy fogamzásgátlód szedjek sőt sokszor úgy érzem hogy nem nagyon kell nekem már ez a dolog és nem kéne erőltetni. Néha elvagyunk de igazából nem tudom tul tenni magam a dolgokon. Ráadásul sokat van külföldön és elegem van már fiatalok vagyunk én is élni szeretnék nem csak rá várni. Nem tudom mit csinaljak és nem tudom hogy most nekem van e igazam vagy neki. Mi a véleményetek?
19/L
Mi a véleményetek?
Hogy egy pöppet nagyon butus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!