Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én viszem túlzásba vagy tényleg a barátom akar túl sokat?
Arról van szó hogy van egy barátom tobb mint 2 éve és ő nagyon erőlteti az anált pedig én mondtam neki hogy nem akarom de mindig is érthetetlen volt ilyen téren. Kepes velem veszekedni azért mert pl nem volt kedvem leszopni mert fáradt voltam stb... és en vagyok a rossz hogy én nem akarom es ugy tett hogy ő nem fog gumival sem szexelni meg hogy em miért nem szedek fogamzásgátlót... igazából egy ideje nagyon bonyolult a kapcsolatunk ( derültek ki dolgok ) nem nagyon bízok benne már és több hónapig nagyon haragudtam rá igazából meg most sem tudtam neki megbocsátani valószínű mindig bennem lesz az amit csinált de lényegtelen nem akarok most bele menni csak nekem ezek miatt már nem ér annyit az egész hogy fogamzásgátlód szedjek sőt sokszor úgy érzem hogy nem nagyon kell nekem már ez a dolog és nem kéne erőltetni. Néha elvagyunk de igazából nem tudom tul tenni magam a dolgokon. Ráadásul sokat van külföldön és elegem van már fiatalok vagyunk én is élni szeretnék nem csak rá várni. Nem tudom mit csinaljak és nem tudom hogy most nekem van e igazam vagy neki. Mi a véleményetek?
19/L
Volt hogy nagyon össze vesztem vele és nagyon ott akartam hagyni de mégis itt tartok
Sokszor mondta hogy adjak egy utolsó esélyt és ha lesz valami megint akkor elenged és nem keres többet de ez csak ígérgetés tudom jol mert mindig ez van. Annyi minden van bennem és össze vagyok zavarodva már nagyon régóta

Egy kapcsolat nem csak a szexről szól, hanem 50-50%-ban kell teljesíteni és odatenni magatokat.Már eleve az probléma, hogy nem tudja elfogadni a döntésed és nem tiszteli azt, hogy te az anált nem szeretnéd. Érdekes amúgy, mert tőled vagyok néhány évvel idősebb (egészen pontosan 2 évvel) de engem egyáltálán nem vonz ez az anál dolog.Megcsinálom ha egy lány kéri, izgatja, de engem ugy egyáltálán nem izgat és ha eldöntesz valamit, vagy nem szeretnél nem hisztiznék feleslegesen. Szóval hiányzik a tisztelet és az alázat a megértés és a kérésed elfogadása. Már eleve ez probléma.
És még rátesz egy lapáttal, hogy történtek dolgok a multban, ha nem tudod elfelejteni, elnézni neki, akkor ez mindíg előjön, ami most probléma mindíg probléma lesz.Nem úgy nézel már rá, nem tudsz bízni benne. Jobb lenne nélküle sokkal.
Én azt látom, ahogy már az előttemszólóak is írták, teljesen neked van igazad, barátod nagyon önző, hisztis és gyerekes is, neki nem te, hanme az análszex okoz boldogságot, amit lehet szeretni és lehet nem szeretni , de én azt gondolom, hogy barátod kérdése sokkal eredményesebb lenne, ha ezt nem hiszti körettel tálalná neked és megértené és tiszteletben tartaná döntésed.
Ráadásul ez már a harmadik probléma amibe belekezdek, hogy sokat van külföldön, szerintem is netto időrablás, fiatal vagy élj, nála csak jobbat találhatsz!
Szakítás : Személyesen kell lehetőleg , pkaold össze a cuccaid kérd meg, hogy huzzon el, soha többé nme akarod latni, mondd el neki, amit nekunk irtal. Közös képet vegyétek le, telefon, viber, messebnger számát tiltsd le, fb-ről instaról is tiltsd, mindenhonnan tiltsd ne is gondolj rá, hidd el, sokkal boldogabb leszel nélküle! Előtted az élet, egy ilyen aranyos csajszi sosem marad egyedül igy is sokat tűrtél és jól kezeled a dolgokat ;)

Az a baj h személyesen nem nagyon tudom kidobni mert olyankor mindig az a vége hogy vissza veszem akármennyire is határozom el
Úgysem enged addig

Cserélj számot.
Cserélj emailt.
Cserélj zárat.
Őt erről ne tájékoztasd.

Ne legyél szerencsétlen és szakíts vele.
Mond az arcába hogy nem fogsz fogamzásgátlót szedni amiatt mert nem képes gumit húzni.és nem fogsz kénye-kedve szerint ugrálni.stb.
Ha ezt nem tudja felfogni akkor ennyi,dobd ki

Már nem szereted.
A sex se jó.
Nem akarszrá várni.
És amúgyis haragudszrá.
Szóval semmi pozitivum nincs a kapcsoalatodban...
Akkor miért vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!