Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég kellemetlen erről beszélni, de a barátom tegnap felhozta hogy verjem ki és esetleg szopjam le őt és egyik ismerősét egyszerre. Tudom hülyén hangzik, de miért kérhette ezt? Először azt hittem csak viccel de komolyan gondolja.
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 08:24
1/20 anonim válasza:
Gobdolom azért kérte mert izgatja
2/20 anonim válasza:
Mert egy gyökér. Találsz jobbat.
5/20 anonim válasza:
Ne lepődj meg ha esetleg megcsal egy pasival.
6/20 anonim válasza:
Sokakat izgat ez.. vannak pasik akik arra gerjendek ha ribiskedik a barátnőjük. Nem fog megcsalni, inkább pont mintha az jönne be neki ha te vagy könnyűvérű
7/20 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Mi a gondod ezzel?
9/20 A kérdező kommentje:
De ez miért izgatja őt? Csinálom neki úgyis de miért kéne még egy személyt bele vonni?
2020. okt. 15. 09:21
10/20 anonim válasza:
Mert a barátjának ezzel akar felvágni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!