Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég kellemetlen erről beszélni, de a barátom tegnap felhozta hogy verjem ki és esetleg szopjam le őt és egyik ismerősét egyszerre. Tudom hülyén hangzik, de miért kérhette ezt? Először azt hittem csak viccel de komolyan gondolja.
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 08:24
11/20 anonim válasza:
Mert szereti a cuckoldot és a többeseket, lesz még "cifrább" kérése is (dugás, vagy még több szereplő). Döntsd el hogy téged izgat-e eme szituáció és annak megfelelően cselekedj. Bár megjegyzem, a hármast nem ismerősökkel szokás kipróbálni, hanem idegenekkel (ha nem tetszik a dolog ismeretlent könnyebb "leépíteni" illetve kisebb kockázat a külsős csábítására).
12/20 anonim válasza:
Innen már csak lefelé fog menni az út...
13/20 anonim válasza:
Állj le a kitalt történetekkel, mert két hete is volt egy ugyanilyen kérdés.
14/20 anonim válasza:
a többes szex izgató, sok sok embernek izgató, nehéz elmagyarázni olyannak aki nem gerjed rá. Sok oldalról lehet megközelíteni, a megalázás oldal vagy csak megosztás oldal, ezt a pasidnak kell elmondania, hogy miért izgalmas számára.
15/20 A kérdező kommentje:
Van itt olyan aki már szopott le 2 pasit vagy ilyesmi?
2020. okt. 15. 10:20
16/20 anonim válasza:
Mi is szívesen beszélgetünk ilyenről a párommal, de meglépni már egy más kérdés.
17/20 anonim válasza:
A helyedben örülnék neki :) Jobb a kettő mint az egy!
18/20 anonim válasza:
Lehet ki akar használni a haverjával együtt. Sztem jobban jársz, ha elhagyod, mert ha nem mész bele, akkor egyre erőszakosabb lesz.
19/20 anonim válasza:
Lehet haverja meg fizet érte pár sört neki, te meg ledolgozod az árát :D
20/20 anonim válasza:
Én egyszer tartozást törlesztettem a barátnőmmel.. lehet, hogy nálatok is erről van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!