Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Masszázs alatt volt már hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masszázs alatt volt már hogy felállt nektek?

Figyelt kérdés
Mit szólt a masszőr?

tegnap 10:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
Igen tetszett neki :)
tegnap 10:24
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Kiverte nekem.
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Igen volt

Meg lepődött meg én is

4/20 anonim ***** válasza:
89%
Volt, egy havercsajjal. Utólag valotta be hogy nagyon meg szerette volna fogni, de nem merte. Én meg úriember voltam. Utólag már bánom. Azota se találok olyat aki így masszirozna meg. Tudom van erre szolgáltatás de inkább egy amatornek fizetnek mint egy hivatasosnak.
tegnap 10:26
 5/20 anonim ***** válasza:
27%
Miközben én masszíroztam igen. Lehet jelentkezni, hölgyeknek külön mellmasszázs is van. Eddigiek nagyon élvezték. :)
tegnap 10:28
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Igen, anno thai masszázson, a Mendan hotelben... thai nő csinálta, fél óra volt, abból 20 percig kb totál merevedés... jó, hogy hason feküdtem végig.
tegnap 10:36
 7/20 anonim ***** válasza:
48%

10-enéve volt.

Egy gyönyörű, vékony modellalkatú lány masszőrnél voltam, tényleg masszázs volt. Hanyatt fekve meglátta a farkam, meghúzogatta, rábukott, majd beleült, mert megkívánta. Egy jót élveztünk mindketten.

Aztán 3 évig jártam hozzá, jártunk össze.

tegnap 10:36
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
Nálam csak olyan volt, hogy a férfi masszőrnek állt fel, miközben a fenekem masszírozta. 31/N.
tegnap 11:00
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
Egy főiskolás csaj évfolyam társam masszírozott meg egyszer de ő szándékosan úgy, hogy felhúzzon...mit szólt? Ez volt a célja szóval megtettem amit követet a haza, és kielégülten távozott velem együtt :D F.
tegnap 11:07
 10/20 anonim ***** válasza:
Igen, de eleve tudtam hogy abban a szalonban szokott lenni happy finish :)
tegnap 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!