Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gàz, ha masszàzs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gàz, ha masszàzs alatt felàllt a farkam?

Figyelt kérdés
Nem erotikus masszàzs, relaxàló.
2019. okt. 1. 15:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindennapos dolog ott.
2019. okt. 1. 15:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A masszőr csajok ezt pillanatok alatt elérik, ha akarják, úgy hogy te észre se veszed, láttam már ilyet:)
2019. okt. 1. 15:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Addig, ameddig továbbra is tisztelettudó vagy és nem teszel nekik szexista megjegzéseket, illetve utalásokat, hanem csak úgy simán csendben feláll a farkad, az normális és nem fognak szólni semmit.

Egyszeruen jol esik az érintés, ennyi. Nem te leszel nekik az elso, akinek felállt a masszázsuktol.

2019. okt. 1. 15:33
 4/17 A kérdező kommentje:
Hogyan? Akkor ha jol értem nem kell szégyellni.
2019. okt. 1. 15:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A hogyan az jó kérdés, egyszer láttam hülyeségből két csajt fogadni, ilyenre én se gondoltam hogy ennyire egyértelmű eredmény lesz.
2019. okt. 1. 15:38
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Hason fekve hogy all fel?
2019. okt. 1. 15:39
 7/17 A kérdező kommentje:
Hàton feküdtem, a mellkasom, aztàn a hasam is maszìrozta, miutàn a hàtammal végzett.
2019. okt. 1. 15:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szégyen ha feláll.

Persze egy nudista strandon megbocsáthatatlan bűn, de egy masszőrnél nem, mert sok érzékszerved van stimulálva, és ez egy normális reakció.

2019. okt. 1. 15:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt már jópár masszázsom, kb 90%-ban előfordul különböző fokú erekció. Az elsőnél kellemetlenül éreztem magam, a csaj mondta vigyorogva, hogy ez mindennapos, ne törődjek vele. Azóta nem érdekel, a lányok sem szólnak soha semmit. Egyszer az egyik egy ilyennél megmasszírozta azt is... :) Vicces, hogy sokkal ügyesebb volt, mit az aki erotikus masszázs címszóval csinálta.
2019. okt. 1. 15:58
 10/17 A kérdező kommentje:
Utólsó el is élveztél?
2019. okt. 1. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!