Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prosztata masszázs és strapon homoszexualitás?
Párommal boldog, kiegyensúlyozott életet élünk, de ő hónapok óta mondja, hogy szeretne egy felcsatolhatóst és azzal ellátni az én bajom.
Annyira szeretné, hogy gondolkodóba estem. ettől ogye nem vagyok se meleg, se bi?
Én eddig úgy tudtam, hogy az a homoszexuális, aki a saját nemét szexuálisan vonzónak találja, pont. A biszex, aki mindkét nemet vonzónak találja. Hol van ebben az hogy az anális szex homoszexuálissá tenne?
Ha a melegek többsége szereti az almát, és én is szeretem az almát, akkor meleg vagyok? Ezt a marhaságot.
Én kifejezetten undorodom egy másik férfi péniszének a látványától is,de attól még a barátnőmnek néha engedem, hogy felcsatolhatóssal dugjon. Szeretjük a változatosságot, őt felizgatja, nekem meg tulajdonképpen egész rendben van az élmény ha nem is csinálnám minden nap.
A nemi irányultság attól függ melyik nemhez vonzódsz, ha csak a nőkhöz akkor nem vagy meleg, sem biszex. Ettől még a többség ezt b...zisnak fogja tartani, de ne foglalkozz vele, semmi közük hozzá, hogy a feleségeddel mit csináltok a hálószobában, ha mindketten vágytok rá.
Ne felejtsétek viszont az anális szex alapszabályait: higiénia, síkosítás, fokozatosság - egészségetekre! :)
De, sajnos a polgári törvénykönyv szerint ha a barátnőd akár egy ujjal is hozzáér a seggedhez, akkor homoszexuálisnak számítasz, amit 15 napon belül köteles vagy bejelenteni a kormányhivatalnál.
Egyébként meg ahogy előttem is elmondták, meleg/bi attól leszel, hogy melyik nemhez vonzódsz. Az, hogy ennyire ódzkodsz attól, hogy meleggé vagy biszexuálissá "válj" csak annyit jelent, hogy valamilyen szinten homofób vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!