Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit tegyek? Ebből lehet gondom? Szülőknek szóljak?
"de ilyen, hogy konkrétan két 20 évessel egy buliban egy 13 éves elég durva. Ti szólnátok a szülőknek?"
Nyilván a szülők tudtával ment el egy ilyen buliba. Normális 13 évesnek otthon a helye, nem felnőttekkel egy buliban.
Az viszont, hogy mi történt vele a buliban akár bűncselekmény is lehet. Ha szexuális cselekményt végzett vele valaki 18 év feletti személy, az megy a börtönbe, akkor is, ha a lány beleegyezett, mivel a lány még nincs 14 éves, ami a beleegyezéses szex feltétele lenne.
Bízom benne, hogy nem komolyan gondoltad, hogy nyilván a szülő tudtával ment 13 évesen a buliba. Simán lehet, hogy otthon azt hazudta, hogy a barátnőjéhez megy.
És arra a kérdésre, hogy mit izgatja, mért ártja be más dolgába magát, nos nem ilyen egyszerű a kérdés. Én is voltam már hasonló dilemmában.
Volt egy kolléganőm, aki nagyon szimpatikus volt, és járt egy másik kollégámmal. A sráccal együtt jártunk levelező gimibe, és suli után néhányan be szoktunk ülni egy kajáldába. Már ott is volt a fogdosódás, és aztán együtt mentek el, nyilvánvaló, hogy miért. A srác, akit amúgy szintén nagyon kedveltem, húsz méter után még visszafordult, és megkért, hogy ne áruljam el.
Iszonyatosan nagy dilemmám volt, hogy eláruljam, vagy ne, mert a lány sokkal jobbat érdemelt nála, és nem magamra gondoltam, mert esélyem se volt nála, de nem sokan voltak olyan normálisak azon a munkahelyen hozzám, mint ők, és nem akartam ezt is elveszíteni. Végül hallgattam, de most is bűntudatom van, ha erre gondolok, pedig már ezer éve nem dolgozunk együtt.
Ebből a sztoriból amit elmondtál, semmit nem lehet érteni.
Mit nem lehet érteni? Volt munkahelyemen dolgozott egy pár, mindketten szimpatikusak voltak. A pasival együtt tanultam levelező gimibe, utána néha egy társaság elment valami kajáldába. Már ott kezdett közöttük forrósodni a hangulat, talán nem is először, aztán amikor oszolt a társaság, ők együtt mentek el. A srác visszafordult hozzám, és megkért a hallgatásra.
Mivel a lány nagyon szimpatikus és rendes volt, sajnáltam, ezért vívódtam, hogy szóljak, vagy ne, hiszen azon a munkahelyen mindenki más patkány volt, ők rendesek voltak. Ha szólok talán még a srác is szemetebb lett volna velem, a lány meg kiszámíthatatlan.
Bocs de tényleg tök érthetetlen mit magyarázol :D Kik között volt fogdosódás? Miért baj hogy a pár fogdossa egymást és együtt mennek el? Vagy mást fogdosott? Akkor miért nem írod le? Vagy stroke-od van?
Olvasd már el mit irsz, és használj alanyt a mondatokban.
"A pasival együtt tanultam levelező gimibe, utána néha egy társaság elment valami kajáldába. Már ott kezdett közöttük forrósodni a hangulat, talán nem is először, aztán amikor oszolt a társaság, ők együtt mentek el. A srác visszafordult hozzám, és megkért a hallgatásra."
Én már vágom mit akar ezzel mondani. Hetedik olvasásra... Ha jól értem, ez valami homo sztori lehet, amit a munkahelyen elhallgat a szintén kolléga lány előtt, vagyis azt, hogy a csávója biszex. Valami ilyet értek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!