Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mit tegyek? Ebből lehet gondom? Szülőknek szóljak?

Figyelt kérdés
Szövevényes történet, kezdeném az elején. Van egy jó haverom. Ismerem már évek óta, sajnos elég nagy balek. Egy csaj össze-vissza szivatja szerencsétlent egy pár hónapja. A haveromnak tudomása volt arról, hogy összefeküdt már pár másik pasassal (13 éves a lány, haver amúgy 17). Haver balesetet szenvedett, részben a kiscsaj miatt, minden cucca nálam volt, előttünk nem nagyon voltak titkok, de azért nagyon meredek történetekről szkrínelt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy írok a kisribi szüleinek, egyrészt iszonyatosan haragszom rá, amit a haverral művelt, ez a baleset volt a hab a tortán, másrészt meg azért hogy megy ez, hogy egy 13 éves huszonévesekkel kavar? OK, haver sem ép, hogy minek kezd egy 13 évessel, de ilyen, hogy konkrétan két 20 évessel egy buliban egy 13 éves elég durva. Ti szólnátok a szülőknek?
2023. júl. 29. 14:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%

Ha gondolod, hogy szólsz a szülőknek.

Ezt át kell gondolni talán még

2023. júl. 29. 14:34
 2/28 anonim ***** válasza:
93%
Én nem kavarnék bele más életébe, mert így kapsz kést a hasadba egyszer. Jobb meg senkinek nem lesz tőle. Mindenki a saját szerencséjének a kovács, a lányka is.
2023. júl. 29. 15:12
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a meredek történet? Mert ha bűncselekmény (erőszak, emberölés és társai) akkor nem lenne kérdés a szólás.

De ha csak megcsalás és füves cigi kategória akkor nem lenne hozzá közöm.

Lehet ezt a haverságot is hanyagolnám egy jó időre. Nem lenne szükségem olyan drámára, amihez sem közöm, sem beleszólásom.

2023. júl. 29. 16:38
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj!
2023. júl. 29. 16:44
 5/28 anonim ***** válasza:
74%
Ebből a haverod jöhet ki rosszul, beleegyezési korhatár alattival voltak dolgok, szóval nem kéne belekavarni.
2023. júl. 29. 17:16
 6/28 anonim ***** válasza:
88%
Ja jo, ha csak 17, akkor nincs jogi gáz, bocs, mégegyszer elolvastam.
2023. júl. 29. 17:17
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Van bármilyen bizonyítékod? Mert a "haverom látta" típusú bizonyítékokat senki se hiszi el.
2023. júl. 29. 17:19
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
A szülő ismer tèged? Hinne neked? Szerintem a kiscsaj kimagyaràzza hamar. Nekem volt egyszer egy olyan esetem , hogy talàltam egy szemüveget a folyó parton, faluban èlek, ismertem akik mèg ott voltak. A szemüveget beadtam a csaj anyjànak a munkahelyère. Ő nekem esett , hogy biztos elloptam , mert a lànya nem menne soha le a folyóhoz. (Nyàr volt , nekünk az volt a strand) Ezek utàn èn megfogadtam , hogy soha senki èlete , dolga nem èrdekel. Nincs garancia hogy hinne neked , max ha van bizonyítèkod
2023. júl. 29. 20:10
 9/28 A kérdező kommentje:
Van bizonyítékom.
2023. júl. 29. 20:20
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
#9 Milyen bizonyítékod van?
2023. júl. 29. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!