Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit tegyek? Ebből lehet gondom? Szülőknek
szóljak?
Figyelt kérdés
Szövevényes történet, kezdeném az elején. Van egy jó haverom. Ismerem már évek óta, sajnos elég nagy balek. Egy csaj össze-vissza szivatja szerencsétlent egy pár hónapja. A haveromnak tudomása volt arról, hogy összefeküdt már pár másik pasassal (13 éves a lány, haver amúgy 17). Haver balesetet szenvedett, részben a kiscsaj miatt, minden cucca nálam volt, előttünk nem nagyon voltak titkok, de azért nagyon meredek történetekről szkrínelt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy írok a kisribi szüleinek, egyrészt iszonyatosan haragszom rá, amit a haverral művelt, ez a baleset volt a hab a tortán, másrészt meg azért hogy megy ez, hogy egy 13 éves huszonévesekkel kavar? OK, haver sem ép, hogy minek kezd egy 13 évessel, de ilyen, hogy konkrétan két 20 évessel egy buliban egy 13 éves elég durva. Ti szólnátok a szülőknek?
Szerintem szólj, főleg, ha van bizonyítékod. A srácot állítsd le a csajról, beszélj a fejével. Eleve neki kéne okosabbnak lenni, tőle várható el, hogy okosabb legyen, őt veszik előbb elő, ha valami van, nem a csajt.
Szólni azért érdemes, mert a szülő felelős a gyerekért, és ha nincs infója, akkor nem tud rá vigyázni. A csaj meg vonzza a bajt, mert hülye. 13 évesen talán még nem annyira késő megfogni, de idővel egyre nehezebb lesz, és egyre rosszabb. Persze a szülőnek is bölcsnek kéne lenni, nem lenne elég a parancsolgatás. A gyereknek pszichológusra lenne szükség, nem ítélkezésre, és veszekedésre.
2023. júl. 30. 09:52
12/28 anonim válasza:
Ne avatkozz mások életébe! Semmi közöd hozzá!
Mit szólnál, ha mások meg a tiédbe avatkoznának?!
2023. júl. 31. 13:59
13/28 anonim válasza:
Azóta se tudjuk, hogy mik a bizonyítékok...
2023. júl. 31. 14:07
14/28 anonim válasza:
Screenshotok vagyis képernyőfotók a bizonyítékok, leírta.
Kérdező, ha nem késes romák a lány szülei, hanem egyszerű polgárok, csak akkor avatkozz bele.
Sok oka lehet annak, ha egy ilyen gyereklány deviánssá válik, lehet, hogy pont otthonról menekül, mert apja vagy nevelőapja zaklatja.
Sosem tudhatod mi a kiváltó ok.
2023. júl. 31. 17:04
15/28 anonim válasza:
Szerintem már elvből ott kezdődnek a problémák hogy a kislány 13 évesen már komoly nemi életet él. Ez valószínűleg a szülők hibája, de ez nagyon szomorú. Egyébként haverod sem 100as hogy 13 évesekkel kavar.
2023. júl. 31. 22:14
16/28 anonim válasza:
Nem értem téged ez miért érdekel ennyire, szerintem nagyon nem rád tartozik, hacsak nem vagy féltékeny hogy mások megkaptak ezt a kiscsajt :) neked szerintem nem ártott senki ezzel
2023. júl. 31. 22:40
17/28 anonim válasza:
Szerintem elég nagy bajok vannak a fejedben ha ezt normálisnak tartod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!