Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 évesen mennyi idő után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen mennyi idő után szokták bemutatni a lányok a barátjukat a szülőknek?

Figyelt kérdés
Az baj, ha én úgy gondolom hogy majd csak akkor hozom haza bemutatni a fiút, ha már komolyabb lesz köztünk a dolog? Mármint hogy ilyen 3 hónap legalább (?) vagy esetleg az gáz, hogy nem hozom haza, csak mondjuk majd a szüleimmel találkozik úgy hogy beülünk valahova pl egy teát meginni? Hogy szokták ezt, mennyi idő után?
2022. jún. 27. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked és csak neked kell eldöntened. Akkor mutasd be nekik, amikor te jónak látod és mind készen álltok rá. Én másfél hónapot vártam, van, aki egy hetet, van, aki többet. Ez teljesen tőled függ és ne aggódj. Bárhogy is döntesz, nem lesz baj.
2022. jún. 27. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Igazából attól függ, mikor szeretnéd, hogy először ott aludjon. Nekem eddig csak olyan kapcsolatom volt, ahol viszonylag nagy volt a távolság, így szükséges volt az ottalvás. Akkor meg elengedhetetlen, hogy a szülők ne ismerjék meg
2022. jún. 27. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nehéz előre eldönteni. Jó az, ha akkor teszed meg, mikor már komolyabb a dolog.
2022. jún. 27. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk akkor volt, amikor először együtt aludtunk kb. 2 hónap után, mert nem tudtunk volna úgy együtt aludni, hogy ne találkozzon a szüleimmel.
2022. jún. 28. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!