Csak én érzem undorítónak, hogy vannak akik ugyanabból az ismeretségi körből szerzik az új barátnőiket/barátjukat, ahonnan az előzőeket is?
Figyelt kérdés
Teszem azt, egy férfi szakított a barátnőjével. És az új barátnőjét ugyanabból a baráti társaságból szerzi. Tehát az exe ismeri, vagy akár a barátnője is lehet az új nőjének.
Ja és mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos én vagyok az ott hagyott nő, az téved, mert én férfi vagyok.
2013. szept. 2. 17:07
1/8 anonim válasza:
Ebbe mi az undorító.
Én inkább szerencsésnek mondanám, hogy sikerül neki és van honnan.
2/8 Kócos boszorkány válasza:
Nekem sem szimpatikus a dolog, de a jelenlegi páromnak a baráti körében több olyan lány is van, akikkel régen járt, mégsem zavar, mert már mindegyiknek családja van.
Én soha nem tudtam volna elképzelni, hogy az exeim barátai közül valakivel összejöjjek, még ha tetszett is. Van, akit az ilyesmi egyáltalán nem zavar.
3/8 A kérdező kommentje:
De ha ez a társaság rendszeresen összejár...érted, két ember egymásra néz és tudja, hogy igen eddig vele bújt ágyba a párom...nálam ez valahogy sok...
2013. szept. 2. 17:11
5/8 anonim válasza:
én sem tudnék ilyet elképzelni hogy exeimmel üljek szemben miközben az oldalamon az aktuális pasim van.. dehát vkiknek ez nem számít
6/8 anonim válasza:
Hat nah van benne valami... Vegulis ha az illeto srac akkor nem gaz, mert mindenki tudja milyen nagy asz, hogy annyi csajt megdontott a tarsasagbol. Csajnak viszont inkabb gaz, mikor mar a fel banda tudja, hogy sokan atmentek mar rajta...
7/8 anonim válasza:
Undorítónak nem nevezném, de biztos, hogy sokan vannak, akik ilyen helyzetben nagyon kellemetlenül éreznék magukat. Személyiség függő.
8/8 anonim válasza:
Nekem is kényelmetlen helyzet lenne. Középsuliban volt ilyen, hogy baráti társaságban egy-két csaj az összes fiúval járt már, olyan volt, mintha egymás között cserélgették volna a partnereket. Ez annyira belterjesnek tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!