Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten miért kevesebben néznek meg?
Figyelt kérdés
Nem nagyképűségből, de elég jóképűnek tartom magam. Mind arcra, mind testre magasan àtlag felettinek. Ahol lakom, plusz amerre menni szoktam, már megszoktam, hogy àltalában mindig megnéznek a lànyok. Nem azt mondom hogy mindegyik, de àltalàban mindig kapok 1-2 mosolyt. Szoktam pestre járni havonta 1-2x, és ott közel nem néznek meg úgy mint máshol. Ez miért lehet? Csak puszat kívancsiság? Vagy mert pesten nem olyan nagy szám egy jobb kinézetű fiú, mert ott rengeteg ember jár, és jóval több a jóképű köztük, mint máshol?2023. júl. 19. 15:26
1/5 anonim válasza:
Mert Pest annyira dekadens, hogy csak az elfajzott, aberrált, életellenes egyedek keltik fel az érdeklődésüket...
Viccet félretéve: szerintem minél nagyobb a város, annál inkább beolvadsz az arctalan hústömegbe.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, csak elgondolkodtam, hogy ha pesten élnék, akkor hogyan ismerkednék, mert az a baj, hogy pesten túl nagy a választék. Mint pl egy vidéki kisebb vàrosban ha van 1-2 jóképű sràc vagy lány, akkor mindenki őket akarja, de pesten kimegy az ember az utcàra, és van mindegyikből bőven.
2023. júl. 19. 15:38
3/5 anonim válasza:
Mert pesten rengeteg hozzadhasonlo van, ezert.
Videken meg nem olyan sok es nyilvan ismernek latasbol.
4/5 anonim válasza:
Én 12 évig éltem pesten, de jó pasit csak elvétve láttam.
5/5 anonim válasza:
A városi forgatagban csak egy elsuhanó arc vagy, még vidéken ez picit máshogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!