Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Már kevesebbet írunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kevesebbet írunk?

Figyelt kérdés

2hónapja vagyunk együtt.

Kezdetben heti 3x találkoztunk, egész nap írkáltunk "szenvedélyesen" szinte mindenről. 1 hónapja már kb heti 1x találkozunk, akkor is vagy 5-6 órát, filmezünk vagy ilyesmi(Érettségizünk, azt mondja ez miatt mert tanul, és ha lemennek sokat leszünk együtt, közben meg nem is tanul hanem megy máshova."

Írni sem ír vissza már úgy, folyamat szinte csak én kérdezek, megsem kérdezi merre jártam ma stb.. Mint akit nem érdekel semmi.

Kezdetben egész nap cuki üzenetekkel bombázott, már nem igazán.

Ez normális hogy így lecsillapodtak a dolgok, vagy sem?

18/F

2021. ápr. 29. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Teljesen normális. Nem kell midnig egymás nyakán csüngeni. Nyári szünetben majd lehet kamatyolni meg ilyenek.
2021. ápr. 29. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Hát én nem gondolnék semmi jóra...de lehet tényleg az van amit a csaj mondott, ettől függetlenül rákérdezhetsz hogy mivan.
2021. ápr. 29. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.

Nagyon sok lánnyal volt dolgom, egyiknél sem jelentett semmi jót.

A titok az hogy soha egyikkel sem szabad túl sokat foglalkozni, elég érzelmi állat szintjén vannak, tehát ha sokat foglalkozol egy lánnyal annak mindig negativ következményei lesznek.

Elveszti az érdeklődést.

Készülj úgy hogy ennek a kapcsolatnak lőttek.

Legutóbb nekem az volt hogy együtt voltunk, a végén már 8 kor azt írta álmos aludni megy, később kiderült hogy megismert a tinderen egy kant, és azzal írkált hajnal 3ig, miközben nekem azt hazudta álmos vagy fáj a feje.

Látod ha lány nem aggódik nem érdeklődik veszett ügy.

2021. ápr. 29. 21:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Tuti h veszett? Az a baj tényleg szerintem felvittem az egojat a csillagos égbe annyit dicsérgettem és foglalkoztam vele.. Esetleg ha visszavennék a foglalkozásból még lehet valami? Vagy valami csajjal elkezdenek beszélni h lássa h más lehetőségeim is vannak
2021. ápr. 29. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Már nagyon nehéz visszahozni,kb felszedsz addig 3 másik lányt amennyit ebbe bele kell ölni.

De próbáld meg,majd rájössz.

Igen kezdj el ismerkedni más lányokkal, és foglalkozz vele kevesebbet, de leginkább láthatóan kell mutatni hogy vannak lehetőségeid.

Akkor a szerelem hirtelen vissza szokott térni lol

2021. ápr. 29. 21:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt az esti elköszönős dolgot már velem is csinálta. Sosem szokott csak úgy elérhető maradni. 10kor elköszönt és hajnal 3kor is elérhető volt. Nem írt vissza nekem direkt írtam valami kamu indokkal. Bár ha nem akarná h "gyanut" fogjak betenne magát inaktiv módban gondolom..

En nem tudom mar mi jó a mai nőknek de tényleg..

Nem tudom megtalalni az arany közép utat..Vagy nem érdekel valaki semennyire és leszarom vagy egész nap vele foglalkoznék..

2021. ápr. 29. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyjából egyetértek amit írtak, hogy nagy eséllyel veszett ügy és az okokkal is, de 1-2 dolgot hozzátennék. Tini kapcsolat, tinilány, ezek még komolytalan időszakok. Mindig vannak kivételek persze, de olyan korban vagyunk, ahol másodpercenként új ingerek érik az embereket, elég hamar ráunnak másokra. Tiniként meg főleg.

A másik a leszrós rész, semmiképp nem ajánlom. A szerelem nem tér vissza, maximum az lesz hogy megkarcolod az egóját és arra reagál valamilyen módon, az esetek nagy százalékában veszekedéssel, toxikus viselkedéssel. Ennek lehet egy elég csúnya mérgező környezet a vége, ahol köpköditek egymást és rosszabb esetben kamukat fog rólad terjeszteni széles körben, aminek nem fogsz örülni.

Én a helyedben békésen lezárnám és jól átgondolnám mi vezetett idáig. Ha nem állsz ki magadért/mindig magad elé helyezel másokat, sajnos szét fognak taposni.

2021. ápr. 29. 22:06
 8/9 A kérdező kommentje:

Túlzok kicsikét egyébként. :(

Azért ritkán szokott még írni olyanokat hogy hiányzom meg ilyenek, meg reggel jóreggelt élet, stb..

Viszont nagyon visszavett így mindenből..

És nem is nagyon megy máshova egyébként, de simán tudna szerintem találkozni. Az a lényeg h nem látom valami nagyon rajta h ragaszkodó lenne..

2021. ápr. 29. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen én is azt írtam elkellene engedni a dolgot.

Éld az életed és ha komolyan érdekled keresni fog.

Viszont ne számíts erre,te is érzed hogy nincs valami rendben

2021. ápr. 29. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!