Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem? Van rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Van rá esély, hogy ez csak amolyan fellangolás mint új ismerős és egy idő után kevesebbet beszélnek majd ha a srác rájön, hogy nincs esélye a lánynál?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem évek óta tetszik. Ritkán találkozok vele (igazából legtöbbször versenyeken szoktunk össze futni), de az évek alatt sikerült kicsit megismernem őt és viszonylag jóban lennünk. A "baj" csak az, hogy kb 1 hete az egyik barátnőm aki tudta, hogy ismerem bejelölte őt facebookon, a srác padig ráírt. Ez alatt az idő alatt eléggé jóban lettek, a srác nyíltan felvállalta, hogy tetszik neki a barátnőm aki viszont állítása szerint nem akar tőle semmit mert alakulóban van neki egy másik fiúval. Én mégis egyrészt elbizonytalanodtam, hogy van e bármi esélyem a srácnál ha a barátnőmnek ilyen gyorsan bevallotta hogy tetszik neki, mi meg évek óta ismerjük egymást és habár kaptam arra utaló jeleket hogy esteleg én is bejövök neki de nem ilyen konkrét dolgokat. Másrészt pedig hiába mondta el a barátnőm hogy nem akar tőle semmit mégis egyszerűen féltékeny vagyok rá. Nem akarom neki elmondani, hogy tetszik nekem a fiú mert úgyis, csak azzal jönne, hogy semmi okom féltékenykedni hiszen ő megmondta neki, hogy nem akar tőle semmit és egyébként pedig látom, hogy milyen jól elvannak mikor beszélgetnek és nem akarom, hogy a csaj csak az én kedvemért kevesebbet vagy egyáltalán ne beszéljen vele ha már ilyen jóban lettek.
2020. júl. 23. 21:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Valamikor tenni kell valamit és valamikor pont azt, hogy semmit. Ez egy ilyen helyzet, amiatt mert nem tudnál semmit elérni. Eltiltani nem tudod őket egymástól, ha beszélni akarnak akkor beszélnek, ha lesz valami köztük akkor lesz. Nem tudsz semmit tenni ellene.

Az évek alatt kellett volna valamit cselekedni, beszélni a fiúval hogy van-e kedve találkozni kettesben/randizni/stb.. Most azért van ez benned, mert tehetetlen vagy és úgy tűnik elveszted. Ha a barátnőddel nem kezdett volna beszélni, akkor ugyanúgy nem léptél volna továbbra sem - most már akkor várd meg mi lesz és hagyj kis időt a fiúnak hogy túl legyen a barátnődön (ha nem jönnek össze), utána meg kezdj el közeledni felé vagy tedd meg amit úgy érzel szükséges.

Ha megvan a kellő bizalom, a barátnőddel amúgy nyugodtan beszélhetsz hogy tetszik neked a srác, nem kell eltiltani őket vagy bármire kérni (nem is tudnád). Nem azért hogy szakítsa meg a kapcsolatot vele, de mivel a barátnőd, érdemes tudnia arról hogy mi zajlik benned és milyen érzéseid vannak a fiú irányába. Ha tegyük fel összejönnek, legalább tudni fogja hogy neked az rosszul esik és pl. nem beszél majd róla vagy nem szervez közös programokat veled.

2020. júl. 24. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!