Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A “legjobb baratnom” es az exem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A “legjobb baratnom” es az exem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavaly júliusban szakítottam az exemmel, nyáron semmi baj nem volt. Elkezdődött az suli, az exemmel és a legjobb barátnőmmel egy suliba járunk. Én ahogy megláttam az exem elkezdett hiányozni és annak a baratnőmnek sírtam miatta nem is 1x. Volt pofája azt mondani a szemembe, hogy ő sose jönne össze vele és, hogy mekkora gyökérség lenne ez velem szemben. Na… pár napra rá megtudtam, hogy a hátam mögött alakulnak. A csajnak volt pofája a szemembe hazudni. Ez novemberben történt. Azóta ezt megbeszéltük meg jóba vagyunk de ha visszagondolok nagyon feldühít mert én tényleg sosem ártottam neki és annyira fáj, hogy így hátbaszúrt. Tisztáztuk mondom, de nem tudom elfelejteni és mostanában elgondolkoztam azon, hogy megérdemli-e egyáltalán, hogy barátkozzak vele.:(
2023. júl. 15. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen fiatalon szereztél rossz tapasztalatot.

A helyzet a következő:

Ez egy típus. Vannak ilyen lányok, akiknek beteges módon mindig az kell, ami a másé, sőt mi több, minél közelebb állsz hozzá, annál esélyesebb, hogy rányomul a pasira. Sok ilyen lányt ismertem. Az egyik a szobatársam volt. Az a csaj minden pasit hülyített, az egyikkel kefélt, a másikkal ujjaztatta magát (sajnos mindezt úgy, hogy ott aludtunk velük egy szobában és végigélvezhettem a műsort), a harmadikkal ártatlan arccal beszélgetett, miközben egy teljesen átlátszó póló volt rajta melltartó nélkül, stb. Egyszer kitalálta, hogy összehoz egy ismerős pasit az egyik barátnőjével. Na de nem bírta ki végül. Csak muszáj volt összejönnie a pasival, pedig utána alig találkoztak és szétcsalta a pasit mindenkivel. De muszáj, muszáj, muszáj volt rámászni arra, aki a "másé". A pasikat meg hagyjuk, egyszerűek mint a bot, fel sem fogják, mi ezzel az egésszel a probléma.

2023. júl. 15. 17:46
 12/13 anonim ***** válasza:
62%
Meg mielott belekezdenek tisztazzuk hogy ez csak az en velemenyem. Szoval szerintem az onmagaban nem lenne baj ha a baratnod osszejon az exeddel mert az csak a volt baratod es ha tenyleg szeretik egymast akkor nem lehet vele mit kezdeni ez egyikuknek se a hibaja, az hogy nem mondta el az lehet azert van mert nem akart megbantani vele es felt hogy mit szolnal, de az hogy elotte elmondta hogy sose jonne ossze vele es hogy nem tole tudtad meg az viszont gaz, en a helyedben megbeszelnem ezt vele
2023. júl. 16. 19:19
 13/13 anonim válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Nagyon nem értek egyet, mivel az embert az állattól az is különbözteti meg, hogy rendelkezik empátiával, főleg azok felé, akiket szeret (család, barátok). Ideális esetben egy legjobb barát már-már szinte testvér. Akkor az is normális dolog, ha valaki a testvére exét megkívánja, miközben tudja hogy ezzel fájdalmat okozna neki, de összejön vele? Hát nagyon nem! Ilyen maximum az állatvilágban van, aki pedig a barátja exére rámozdul, az igazából sosem volt a barátja.

Az ember azért ember, mert le tudja győzni az ösztöneit, és rendelkezik kellő öntudattal, erkölccsel és empátiával. Ez emel ki minket az állatvilágból.

27/F

2023. júl. 17. 05:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!