Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A “legjobb baratnom” es az exem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A “legjobb baratnom” es az exem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavaly júliusban szakítottam az exemmel, nyáron semmi baj nem volt. Elkezdődött az suli, az exemmel és a legjobb barátnőmmel egy suliba járunk. Én ahogy megláttam az exem elkezdett hiányozni és annak a baratnőmnek sírtam miatta nem is 1x. Volt pofája azt mondani a szemembe, hogy ő sose jönne össze vele és, hogy mekkora gyökérség lenne ez velem szemben. Na… pár napra rá megtudtam, hogy a hátam mögött alakulnak. A csajnak volt pofája a szemembe hazudni. Ez novemberben történt. Azóta ezt megbeszéltük meg jóba vagyunk de ha visszagondolok nagyon feldühít mert én tényleg sosem ártottam neki és annyira fáj, hogy így hátbaszúrt. Tisztáztuk mondom, de nem tudom elfelejteni és mostanában elgondolkoztam azon, hogy megérdemli-e egyáltalán, hogy barátkozzak vele.:(
2023. júl. 15. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Elég gáz valóban.
2023. júl. 15. 15:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Egyébként bocsánat nem akartam a felnőtt párkapcsolat kategóriájába írni, de nem tudtam hova tegyem ki.:)
2023. júl. 15. 15:45
 3/13 anonim válasza:
100%

Ő nem a barátnőd. Pláne nem a legjobb. Barátok / barátnők exei az abszolút tabu kategória. Te megtetted volna ugyanezt vele, hogy becserkészed a paliját?! (Ja és mellesleg lehet hogy már akkor is kavartak, amikor jártatok, a szakítás körülményeit nem írtad le.)

Kérlek ne okozz magadnak fájdalmat, és lépj ki ebből az egyoldalú barátságból. Ne érdekeljen ki mit szól hozzá, árulók nem kellenek az ember lelkének :)

2023. júl. 15. 15:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom, ami történt.

Ha nagy szerelem volt reszedrol is, akkor azért az lett volna a minimum a baratnod részéről, hogy megkerdezze, zavarna-e téged, ha osszejonnenek.

De így, hogy a hátad mögött csináltak, ez nagyon undorító volt.

Egyikkel se foglalkozz ezek után, zard ki mindkettőt az életedből. Egyelőre rossz lesz, de egy idő után tovább fogsz tudni lépni.

2023. júl. 15. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:
33%
Féreg. Mindkettő. Olyan csodás lenne ezeket élve megégetni máglyán. Halál komolyan mondom.
2023. júl. 15. 16:07
 6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm! Nem éreztük építőnek a kapcsolatot, közös megegyezés alapján szerintem. De utána a fiú a közös barátainknak elhordott engem mindennek valamiért. De nem tudom a barátnőm hogy fogadná, hogy úgy a semmiből eltűnök.:)
2023. júl. 15. 16:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6: Hát majd elgondolkodik.
2023. júl. 15. 16:14
 8/13 A kérdező kommentje:
4: ja és nem a barátnőmtől tudtam meg hanem mástól:)) Szóval még arra se vette a fáradtságot, hogy elmondja.
2023. júl. 15. 16:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondom, tűnj el egy kicsit, aztán elgondolkodik.
2023. júl. 15. 16:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kellett volna eltűnnöd, amikor megtudtad, nem most. Természetesem gáz, hogy ilyet csinált, de már megbeszéltétek a dolgot, kár ezen x hónappal később újra megsértődni.
2023. júl. 15. 17:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!