Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak meg egy lányt a strandon, ha tetszik?
Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 01:13
11/19 anonim válasza:
#6 Ez jó, ha instant offolás a terv.:D
12/19 anonim válasza:
#9nek igaza van! Hozzánk így jött oda egy kisebb csapat srác röpizni. Az egyikőjük nagyon szimpi volt és úgy láttam én is neki. Azután a vízben is beszélgettünk meg hulyeskedtunk és végül elkérte az instámat. Mivel megkedveltem oda is adtam neki, azóta is beszélgetünk
13/19 anonim válasza:
Hú, csheszed, ilyen látványtól még Poszeidon szigonya is szikrákat szórna!
14/19 anonim válasza:
Az én bevált módszerem:
Hééj, teee!
Nem tudom miért de, mindig beválik
15/19 anonim válasza:
Szia.
Milyen csinos vagy, és milyen gyönyörű kerek a popsid.
Akár egy szép magyar érett görögdinnye.
16/19 Avair2010 válasza:
Először is: kinyitod a szádat, aztán mondasz valamit. :P
17/19 anonim válasza:
No igen.
A strandon pl rengeteg mindent lehet dicsérni, könnyű bókolgatni, mert a test 85%-a jól látható.
19/19 anonim válasza:
Finoman "véletlenül" dobd meg labdával és menj oda bocsánatot kérni, például!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!