Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak meg egy lányt a strandon, ha tetszik?
Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 01:13
1/19 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy nem-e kér egy virslit a hotdogjába :D
2/19 anonim válasza:
Dögös a thested, lecsupálhatom rólad a bikinit a mobilvécé mögött? 😋
4/19 NTBS válasza:
Menj oda, köszönj és hívd meg.
100-ból 95 elhajt.
5/19 anonim válasza:
Szituációra érdemes reagálni, mert az természetes.
6/19 anonim válasza:
Szia nagyon szimpatikusnak tűnsz esetleg lenne kedved meginni velem valamit?
7/19 anonim válasza:
5-ös, jogos. Valóban , ha látsz egy szitut nála, abból kilehet hozni csodákat. :)
Amikor értékesítő voltam, mint Host a MediaMarktban sok-sok évvel ezelőtt, azért tudtam bekerülni a 3 legjobb közé, mert mindig az embert figyeltem és a reakcióit. Így a karácsonyi promó alatt rengeteg IT-s dolgot adtam el. Nem a "segíthetek? kérdéssel mentem oda.. mert köszönöm csak nézelődőm a válasz.. hanem "látom ezt a monitort nézi, magának szeretné vásárolni, vagy valaki másnak?... ES hopp máris ott a kommunikáció...és igen, maximálisan működik a csajok, hölgyek esetében is... bár ne monitort akarj eladni nekik :D :D
8/19 anonim válasza:
Szia! Tetszik a Pálma gumimatracod. Régóta megvan?
9/19 anonim válasza:
Van-e kedve veletek játszani (pl. Röplabda).
10/19 anonim válasza:
8, :D :D Így-így, vagy tovább vinni a mosoly felé, "kicsit puhának tűnik, hadd fújjam fel itt izibe, hisz véresre forgolódnám magam éjszaka, ha ne adj isten "elsüllyednél a vízen, mert nem nem volt eléggé kemény a matracod, vagyis.. a levegő mennyisége, na :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!