Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólítsak meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak meg egy lányt aki nagyon tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy lány az iskolában aki nagyon tetszik, de nem ismerem egyátalán még a nevét se tudom. Ő 10.-es én végzős vagyok. A minap ült a folyosón a padon, ránéztem, ő is nézett csillogott a szeme aztán elmosolyodott. Szerintetek ez jó jel? Én is tetszhetek neki? Hogy hívhatnám el egy sétára vagy legalább hogyan beszélgessek vele?

Köszönöm a válaszokat.:))

2019. szept. 20. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
18%

Ha arra sem vagy képes, hogy odalépj, és azzal nyis, hogy:

"Szia, XY vagyok."

Akkor te sehogy, majd egy vagányabb srác, vagy fiatal tanár elkapja.

2019. szept. 20. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:
85%
Hát szerintem bármilyen hülye kérdéssel oda mehetsz a lányhoz amire nem az a válasz hogy igen nem perverz és nem fura kérdés. A lány úgyis fog rá válaszolni lehet kicsit megszepenve. Vagy csak mond el hogy szimpatikus neked és szeretnél barátkozni hát első sorban ne említs barátkozásnál többet mert szerintem megijed
2019. szept. 21. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!