Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki szereti, ha férfiak megbámulják az utcán?
Figyelt kérdés
Hogyan öltözködik?2023. jún. 30. 14:45
11/14 anonim válasza:
Pont tegnap nézett meg (én nem vettem észre csak egy barátnőm) egy kamion sofőr. Örülök neki, hisz nem voltam túl kihívóan öltözve, de azért a reakcióját megnéztem volna én is, ha nem a beszélgetéssel lettel volna elfoglalva 😅
12/14 anonim válasza:
Dohányboltban dolgozom mai nem egy fekete rövid nadrág volt rajtam, normál hosszúságú nem az az extra rövid... egy férfi vásárló bejött....
Még nem is láttalak rövidnadrágba, mutasd magad.. közöltem hogy nem mutiba készültem, erre ő legalább fordulj meg.... na közöltem vele hogy nem egy kupiban van úgyhogy moderálja magát! Van egy határ...
13/14 anonim válasza:
Nekem bejön, de csak akkor, ha nem viszik túlzásba, mert akkor kellemetlenül érzem magam.
14/14 anonim válasza:
Én sem gondolom magamat szépnek, ennek ellenére elég idegesítő és undorító, amikor 40-50+ pasik is megnéznek, elég feltűnően, úgy, hogy semmi különös nincs rajtam. Az öltözködésemben sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!