Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki szereti, ha férfiak megbámulják az utcán?
Figyelt kérdés
Hogyan öltözködik?2023. jún. 30. 14:45
1/14 anonim válasza:
Én szeretem ha megnéznek! Jó érzés, ha tetszem a másik nemnek.
Persze amikor nyálcsorgatva bámulnak, mert épp felvettem egy picsanacit a 40°C-ban, azt annyira nem.
2/14 anonim válasza:
Én szeretem, mert pozitív visszajelzés számomra.
De azt már utálom, ha beszólogatnak.
3/14 anonim válasza:
Fiatalkoromban megnéztek, ez mindig nagyon zavart és kellemetlen volt, de még jobban zavart volna, ha senki sem néz meg, mert ronda vagyok.Tehát akkor már jobb, ha megnéznek.
5/14 anonim válasza:
Én ronda vagyok, és szeretném, ha megnéznének.
6/14 anonim válasza:
Szerintem akinek van egy egészséges önbizalma, elfogadja magát, az simán tud örülni ennek.
7/14 anonim válasza:
Én már hozzászoktam. Viszont azt utálom, ha megjegyzéseket tesznek, ha odajönnek az utcán "leszólítani" stb
8/14 anonim válasza:
Persze, hogy szeretik, azért öltözködnek kirívóan, meg azért tesznek ki mindent... Nyilván minek tennének ki mindent ha azt akarnák, hogy senki se lássa? Azért öltöznek csinosan hogy megnézzék őket. Persze ha megnézed őket bunkó vagy. Ez a női logika.
9/14 anonim válasza:
Amennyiben diszkréten teszi nem zavar. Ha az illető tetszik akkor igen.
De ha a szeme is kigúvad és majdnem balesetet okoz az semennyire nem tetszik. Sőt, undorítónak tartom. Legyen már a pasikban tartás. Az meg a pláne mikor a párjuk is ott van az illető mellett...
De nem zavarna, ha egy Ian Somerhalder vagy Zac Efron csinálná.
10/14 anonim válasza:
Hát... Az a legrosszabb, ha még kacsintgat is... Főleg, ha az egyszeműjével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!