Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak azért írt rám mert nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért írt rám mert nem volt senki?

Figyelt kérdés

Még covid alatt elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, aztán abba is maradt. Miután abbamaradt ráírtam hogy miújság vagy akármi tökmindegy, váltottunk 1-2 üzit és abbamaradt, gondoltam nem érdeklem jólvan...

Aztán most rám írt hogy hogy érzem magam meg minden után érdeklődött, sokat beszélgettünk estéig akár, hamar válaszolt. Leírta mi történt vele épp aznap meg minden, olyan volt pár napig mintha a csaj nagyon érdeklődne utánam. Aztán tök fura lett minden mert eltűnt este (amikor ugye sokat szoktunk dumálni) és kora reggel írt valami rövid üzenetet és megint 1 napra eltűnt. Kíváncsiságból ráírtam hogy mégis mit csinált ma, milyen napja volt stb. És akkor kinyögte hogy a barátja(nem is tudtam hogy van neki, mert nem mondta pedig volt erről is szó) betegre itta magát és volt nála segíteni neki, foglalkozni vele hasonlók. Aztán bocsánatot kért hogy nem mondta el és mondta hogy nagyon bír beszélgethetünk még de csak barátként.

Nekem ez már összeállt a fejemben és rávágtam hogy persze beszélgessünk úgyis... Aztán váltottunk pár üzenetet mikor otthon volt aztán azóta semmi.

Szóval a csajnak éppen nem volt senki akinek kellethette volna magát és eszébe jutottam és pár napra jó voltam?

2023. máj. 31. 13:21
 1/4 A kérdező kommentje:

Kicsit összevissza lett de gyorsan írtam.

Nem egy napról van szó nyilván, elutazott a barátja és sok napon át beszélgettünk.

2023. máj. 31. 13:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg az is fura hogy elvileg elítéli az ilyet, de mégis a barátját ment dédelgetni mikor betegre itt magát.
2023. máj. 31. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos megesik az ilyen. Szeret veled beszélgetni, de annyira nem vagy fontos neki, hogy a barátaival, illetve a szerelmével töltött idő egy részét rád fordítsa. Ha viszont üresjárat van, akkor hozzád fordul.
2023. máj. 31. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem offold, nem vagy neki fontos egyértelmű.
2023. máj. 31. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!