Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha meleg vagyok és nem tudja senki sem még?!
Nézd nem kell hangoztatnod. Egyszerűen élj természetesen, mármint ami neked természetes, ne rejtegesd, de ne is hírdesd, ha kiderül kiderül, ha nem nem....
Nincs vele semmi gond hogy meleg vagy, msoknak se legyen.
Mit tegyél? Semmit!
Nem kell nagydobra verni mert attól semmi sem lesz jobb. Ha úgy érzed, hogy könnyebb lenne, ha valakivel beszélhetnél róla akkor olyat keress aki feltehetően jól fogadja. Pl anyud, tesód, legjobb barát/barátnő. Aki szeret az általában könnyebben elfogadja, hogy ez a helyzet.
Én az ismerkedésre sem biztatlak. Szerintem adj magadnak időt. Hagyd, had ülepedjenek le a dolgok és lásd, hogy mit is szeretnél valójában. Sok fiatal meleg itt rontja el az életét. Belevágnak a "lecsóba" és 20-25 évesen már kiégve azt sem tudják, hogy kerültek oda ahol épp vannak.
Szóval nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!