Mennék meleg bárba, de senki nem. Akar velem jönni. Mit tegyek?
A barátaim közül senki nem akar velem jönni,egyedül pedig fura lenne,nem? Vagy szerintetek menjek egyedül?
16/L
Én is mennék meleg bárba, de azért nem megyek mert egyedül kellene.
16/F
Nos, mèg èn sem voltam, pedig kíváncsi lennèk rá, hogy milyen. Egyáltalán miben hasonlít ès különbözik a "normális" hetero klubboktól. Szerintem partner nèlkül ne menj. Azaz inkább úgy fogalmazok, hogy nem ajánlott, de a Te szubjektív döntèsed ez. Egyedül nagyobb esèlye van a kellemetlen meglepetèseknek, mint párban illetve kisebb csoportban, ès magányosan nincs is benne èlvezet sem, csak feszèlyezve lennèl a sok ember között. Persze, mindez egyènfüggő, ha nyitott vagy hamar találsz magad mellè valakit.
15/L(Bp.)
Én voltam már egyedül melegbárban,nagyon furcsa volt és csak idősek találtak be. Azóta mindig barátokkal megyek csak. Pesten a legjobb az Alterego, oda járok már 3 éve ;)
18/F
Én is szívesen csatlakoznék egy ilyen meleg-bulis társasághoz :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!