Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tetszik senki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszik senki korombeli?

Figyelt kérdés
Velem van a baj vagy tényleg minden ismerősöm ronda?

2022. febr. 6. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Ha túl fiatal az a baj, ha túl idős az a baj, biztos csaj vagy...nyugi később kilóra meg vesznek.
2022. febr. 6. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Hát azért ebben a korosztályban is vannak szép emberek. Felteszem lány vagy és idősebb pasi kéne, sokan vannak ezzel így. Lehet egy idősebb sármosabb és belsőre is jobban bejön, érettebb, tapasztaltabb stb.

Én fiú vagyok és elégge tetszenek az idősebb, max 30-40 éves nők. Szerencsére többnek nézek ki a koromnál (csak 16 éves vagyok), így ki tudtam fogni alkalmira 1-2 nálam idősebb csajt (egyik 25 másik 32 volt), velük elég jól éreztem magam. De én találok a korombelieknél is nekem tetszőt, most alakul egy kapcsolatom, ő 18 éves. Szóval ha ez a helyzet, akkor azt tudom mondani éld ki magad azzal a korúval, aki tetszik neked, csak nem árt vigyázni kikkel kezdesz.

2022. febr. 6. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Veled van a baj. Ennyi.
2022. febr. 6. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
Nyugi vénlány maradsz
2022. febr. 6. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Lehetséges, hogy a környeztedben nem jön be senki, de ne aggódj, van ilyen. Próbálj nyitott szemmel járni, idővel úgy is találsz valakit.:)
2022. febr. 6. 22:31
 6/9 kisördög1 ***** válasza:
100%
Nem tudjuk kik az ismerőseid, így bármi előfordulhat. Lehet, hogy tényleg rondák, lehet hogy szimplán más korosztály izgat
2022. febr. 7. 11:05
 7/9 anonim válasza:
81%
Nekem sem tetszenek sokkal gyerekesebbek talán te is etettteb vagy
2022. febr. 7. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
2 esen kiégtem, köszi jót nevettem
2022. febr. 11. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem könnyen lehet, hogy a többség nem szép körülötted, próbálj meg új helyeket találni, ahol megismerkedhetsz más korodbeliekkel (edzés vagy ilyesmi)

Persze az is lehet, hogy nagyon magasra tetted a lécet a fiúkkal szemben. (Én is lánynak tippeltelek😄)

2022. márc. 11. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!