Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik senki korombeli?
Hát azért ebben a korosztályban is vannak szép emberek. Felteszem lány vagy és idősebb pasi kéne, sokan vannak ezzel így. Lehet egy idősebb sármosabb és belsőre is jobban bejön, érettebb, tapasztaltabb stb.
Én fiú vagyok és elégge tetszenek az idősebb, max 30-40 éves nők. Szerencsére többnek nézek ki a koromnál (csak 16 éves vagyok), így ki tudtam fogni alkalmira 1-2 nálam idősebb csajt (egyik 25 másik 32 volt), velük elég jól éreztem magam. De én találok a korombelieknél is nekem tetszőt, most alakul egy kapcsolatom, ő 18 éves. Szóval ha ez a helyzet, akkor azt tudom mondani éld ki magad azzal a korúval, aki tetszik neked, csak nem árt vigyázni kikkel kezdesz.
Szerintem könnyen lehet, hogy a többség nem szép körülötted, próbálj meg új helyeket találni, ahol megismerkedhetsz más korodbeliekkel (edzés vagy ilyesmi)
Persze az is lehet, hogy nagyon magasra tetted a lécet a fiúkkal szemben. (Én is lánynak tippeltelek😄)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!