Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóval tetszik egy fiú,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval tetszik egy fiú, viszont ő nem tudom, hogy érez irántam. ?Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú az osztályomban, aki tetszik, ő az ilyen nagy vicces gyerek az osztályban, nagyon birom a humorát. Eddig igy szemezgettünk, meg van egy haverja, akivel allandóan beszélgetnek rólam es egy barátnőmről, (mivel az ő haverjának tetszik a barátnőm), és így röhögnek meg minden, meg így amikor játszunk direkt kicsesz velem, én meg így elröhögöm magam, és ő is röhög velem. De még van egy zavaró tényező, hogy van egy lány, akivel sokszor együtt van, ők is röhögnek együtt, viszont a csaj mindig ilyen más emberekről beszél nekünk, hogy ez a fiú milyen helyes volt, meg minden, szóval nemtom, hogy a lánynak tetszik -e a srác. Viszont mintha a fiú direkt lenne sok időt vele, mert így közben nézi a reakciómat, hogy mit gondolok meg minden, mintha direkt idegesíteni akarna. Légyszi segítsetek ez alapján mit gondoltok. Ha kérdeznétek, nyugodtan.

#tetszik #fiuproblem
2022. jan. 17. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem amikor észre veszed, hogy idegesíteni akar, hívd félre és kérd rajta számon. Beszélgessetek róla, hogy most tulajdonképpen van-e valami köztetek vagy csak te érted félre. Le kell tisztázni.
2022. jan. 17. 02:41
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Ez még semmi, barátként is tekinthet rád.
2022. jan. 17. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Ez még tényleg nem sok, de szerintem lehet belőle valami.

Azok már jó jelek, ha szemezgettek, illetve ha figyeli a reakciódat. Gyerekkorban még ez is egy udvarlási forma, hogy apróbb piszkálódásokkal hívja fel a fiú a lány figyelmét.

Szerintem próbálj közeledni hozzá, minél többet beszélgetni vele, néha bepróbálkozhatsz komolyabb, személyesebb témákkal is. Egy kis magabiztos flört, és a reakcióján eldől, hogy mit érez.

Aztán ha tényleg nagy menő, meg rendes fiú, akkor elhív randira, az első lépést illik a fiúnak megtenni.

Hány évesek vagytok? Szurkolok, hogy összejöjjetek, írj ha van fejlemény :)

2022. jan. 18. 02:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Kort nem írok, mert amúgy ez még nem ilyen nagy szerelem, hanem inkább ilyen kiszemelt. Igazából csak kicsit össze vagyok zavarodva, mert így egy napban csinál valami olyat, amiről tökre az gondolnám, hogy tetszem neki, meg egy olyat, amivel nem tudok mit kezdeni, és mintha avval akarná leplezni az előbbi viselkedését. Csak azért írtam ezt a kérdést, mert jó olyantól ezt kérdezni, akivel ez már megtörtént és utána lett valami, vagy valaki olyannal, akivel ez megtörtént, de végül nem lett belőle semmi. A tapasztalat magától beszél. :)
2022. jan. 25. 22:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy egyelőre nincs nagy fejlemény, ugyanazt csinálja, mint eddig, de amúgy nekem ez valahogy bejön, mert színesebbé teszi a napomat. És szerintem erre valahogy rájött, hogy nekem ez jön be, akkor is, ha kicsit összezavaró. ;)
2022. jan. 25. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!