Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyannal aki írta előtte, hogy barátok vagyunk, és tetszel Neki utána?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 20:50
A kérdező szavazást indított:
Igen, járnék Vele
Átgondolom
Nem, járnék Vele
21 szavazat
1/5 anonim válasza:
Az emberi érzések változnak.
Van akinél ez kifejezetten gyorsan történik.
2/5 anonim válasza:
Ha neoem is megtetszene akkor persze.
3/5 anonim válasza:
Ha ő is tetszene nekem, akkor belemennék.
4/5 anonim válasza:
Fiú lány barátság nem létezik, innentől értelmetlen a kérdés
5/5 anonim válasza:
Négyes. Igenis létezik fiú lány barátság. Suliban van egy nagyon jó barátom aki történetesen srác. Én pedig lány vagyok. És nem nincs köztünk barátságnál több. És, hogy ezt honnan tudom? Onnan, hogy barátomnak tetszik a legjobb barátnőm, nekem pedig egy másik srác jön be. Szigorúan csak barátok vagyunk. Nem érzünk többet egymás iránt barátságnál.
Amúgy meg a kérdésre válaszolva nem tudom, hogy járnék-e ilyen sráccal. Valószínűleg a szituáció adná. Nem zárkózok el előle, de nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!