Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem, ha még soha nem tetszett senki / nem voltam még szerelmes?
Mindig hallom, hogy beszélik a többiek hogy ki tetszik nekik, kinek ki a crush-a. Na meg hogy ez meg az a híresség milyen jól néz ki, stb...
De nekem akkor valami bajom van, hogy még soha nem éreztem olyat senki iránt, hogy “jaj de megcsókolnám”? Ha valaki megkérdezi, hogy nekem ki a crush-om, azt válaszolom, hogy senki. Erre mindig mindenkinek az a reakciója, hogy úgy néz rám, mint egy UFO-ra. Vagy hogy “Miiiii? Ez komoly!?”.
Persze nálam is van olyan, hogy vki szimpi, de azzal is max beszélgetni állnék le.
Mi a baj velem? Ez lehet valami mentális betegség? Vagy ez normális?
16L
Egyrészt ne aggódj, ez teljesen normális. Lehet, hogy csak még nem találkoztál olyannal, akivel tényleg passzoltok egymáshoz, és hidd el jobb, ha nincs crushod, mintha magadnak is behazudod h szeretsz valakit és összejöttök, aztán megy a találgatás h hol romlott el az eleve nem jó (mivel nem őszinte) kapcsolat.
Másrészt lehetsz aromantikus, vagyis hogy nem érdekel az, hogy legyen párkapcsolatod. Ismerek ilyen embert, teljesen jófej és sikeres, van sok barátja stb, de nem szeretne kapcsolatot. Ezt is meg lehet érteni.
Nem hiszem hogy bajod lenne ebből...régen nekem is mindenki tetszett,de nem sok szart értem el vele :D néha lett egy barátnőm aztán kész.
Mára már szinte szarok mindenkire,és nem érzek akkora vonzalmat,de amikor annyi idős voltam mint te akkor sem...olyan 19 évesen "nyílt meg előttem a világ"..de nem tartott sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!