Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen valaki, ha a szomszédja szexuális megjegyzéseket tesz? Jöttem haza suliból, és végignézett rajtam, és azt mondta, hogy, ma is lesz pár jó perce, és kacsintott?
Figyelt kérdés
Egy ilyen ötvenes pasas, nagyon szarul érzem magam miatta.2023. máj. 18. 15:21
1/5 anonim válasza:
Szólj apádnak, anyádnak, főleg akkor, ha nem ez az első alkalom.
Amennyiben ez nem opció, akkor valahogy alázd meg a férfiasságában, például mondd azt, hogy úgy hallottad, amelyik férfi ilyen megjegyzéseket tesz, az semmit nem tud nyújtani az ágyban. (Ha meg erre folytatja, hogy ő szívesen bebizonyítja neked az ellenkezőjét, akkor röhögd ki, hogy ezzel csak mélyebbre ássa magát.)
Vagy ha valaki van a környéken, aki hallja, akkor kiálts hangosan szatírt, de úgy, hogy összefusson mindenki, és meglincseljék.
De a legfontosabb, hogy tudd, nem neked kell szarul érezned magadat, te ugye nem csináltál semmi rosszat.
2/5 anonim válasza:
Szólj a szüleidnek!!! Hátha apád szerez neki néhány pár nem jó percet. Vén hülye.
3/5 anonim válasza:
nem tudom de a szomszédod igazi chad
4/5 anonim válasza:
Szülőknek kell szólni, jobbat nem tehetsz.
5/5 anonim válasza:
Ha kacsintgat, aggódó hangon szólj oda∶ “Mi történt? Valami belement a szemébe, Pista bácsi?“
A "bácsi“-t jól hangsúlyozd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!