Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék jobboldali, korombeli, fiúkkal? 17/L
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 07:56
1/13 anonim válasza:
Te? Te sehol. Ahhoz agy is kellene...
2/13 Stark2000 válasza:
Ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy jobboldali legyen a fiú, akkor nehéz dolgod lesz a párkeresésben. Nem azért, mert kevés a jobboldali srác, hanem mert ezekszerint tégedet érdekel ez a téma, míg a korodbeli fiúk többségének erről hallváy lila gőze sincs, és valószínű érdektelenek is a témával kapcsolatban. Szerintem engedd el a politikát amikor a párkeresés jön szóba, ezzel max elriasztani fogod a fiúkat - hozzáteszem, engemet sem érdekel a politika, hiába az életünket nagyban meghatározó dologról is beszélünk. Egyszerűen hidegen hagy, és nem szeretnék olyan párt magam mellé, aki megszállottja ennek.
4/13 anonim válasza:
Tudom ajánlani a Mi Tanyánk Ifjait.
6/13 anonim válasza:
Miért ennyire fontos, hogy jobboldali legyen? Személy szerint én az összes jobboldalit, meg az össze baloldalit beledobálnám a Marianna-árokba és meghagynám a bolygót a normális embereknek. :D
7/13 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek de van barátnőm
22/f :3
9/13 anonim válasza:
Van ifjúsági tagozata mindegyik pártnak, függetlenül attól, hogy melyik oldalt erősítik. A legismertebb jobb oldali ifjúsági szervezet a Fidelitas. De van a Jobbiknak, és a Mi hazánk mozgalomnak is ifjúsági szervezete. Keresd őket a neten, és csatlakozz hozzájuk!
10/13 anonim válasza:
Eléggé szelsőségesen jobboldali nézeteim vannak...
Nyugodtan irhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!