Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vigyem haza a lányt, ha a lány gazdag és a luxushoz van hozzá szokva, de én egy egyszerű parasztgyerek vagyok?
Ne parázz! ;)
Valamennyit már biztos meséltél, ismer, és úgy kedvel, ahogy vagy. Azért, aki vagy
Én nem azt mondom, hogy gazdagok vagyunk. Mert nem lenne igaz, de jól élünk, nekünk fontos a ház belső megjelenése is, meg ami zavarja a szemünket arra is költünk. Több mint 20 éves a családi ház, nyílván lett újítgatva és alakítva kedvünk szerint. Én is a jóhoz vagyok hozzászokva, de én tudom hogy szerencsés vagyok. Voltam már olyan házban, ahol lábtörlő volt az ajtó, de az is csak a bejáratinál volt, mert ennyire tellett. Volt már szegényebb barátnőm is. Meg volt olyan aki panelban lakott. Egyiket se néztem le soha emiatt, ez nem az ő hibája és nem is a szülőké. Egyszerűen rossz a gazdasági helyzet és jól kell tudni helyezkedni is.
Ha a lány annyira paraszt, hogy egy ilyen miatt szakít veled sokat nem vesztettél szerintem.
Most hogy mi van körülötted az egy dolog, szüleid példájából tanulj. Ne szúrd el a sulit, tanulj, törj ki a szegénységből és próbálj jobb körülményt nyújtani a gyerekeidnek. Előtted több lehetőség van a jobb életre, mint szüleid előtt volt egykor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!