Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vigyem haza a lányt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macskarap kérdése:

Hogyan vigyem haza a lányt, ha a lány gazdag és a luxushoz van hozzá szokva, de én egy egyszerű parasztgyerek vagyok?

Figyelt kérdés
Lehet hülyének néztek,de ezen nagyon parázom, mert ugyebár a házfelújitást augusztusba kezdjük és igen ti mit gondoltok?
2019. jún. 16. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Vidd haza szekéren.
2019. jún. 16. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy szerényebb körülmények között éltek, hogy tudja, mire számíthat és ne lepődjön meg.
2019. jún. 16. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázz! ;)

Valamennyit már biztos meséltél, ismer, és úgy kedvel, ahogy vagy. Azért, aki vagy

2019. jún. 16. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ha ezért elhagyna akkor nem kár érte. Amúgy nálam is egy csomószor azt hiszik, hogy jaj a gazdag elit lány, de ezzel engem hoznak kellemetlen helyzetbe.
2019. jún. 16. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha hagyod, hogy a félelmeid irányítsanak, akkor máris sikerült téged eltéríteni az eredeti céljaidtól. Ha ezeken sikerül túljutnod, akkor már csak a másik félen múlik. És ha ő is túl tud lépni a félelmein, amik egzisztenciális eredetűek, akkor ez a kapcsolat egy új magasságba emelkedik. Átlép egy metafizikai lépcsőfokra, de csak akkor, ha érdemes. Sok sikert! :)
2019. jún. 16. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem azt mondom, hogy gazdagok vagyunk. Mert nem lenne igaz, de jól élünk, nekünk fontos a ház belső megjelenése is, meg ami zavarja a szemünket arra is költünk. Több mint 20 éves a családi ház, nyílván lett újítgatva és alakítva kedvünk szerint. Én is a jóhoz vagyok hozzászokva, de én tudom hogy szerencsés vagyok. Voltam már olyan házban, ahol lábtörlő volt az ajtó, de az is csak a bejáratinál volt, mert ennyire tellett. Volt már szegényebb barátnőm is. Meg volt olyan aki panelban lakott. Egyiket se néztem le soha emiatt, ez nem az ő hibája és nem is a szülőké. Egyszerűen rossz a gazdasági helyzet és jól kell tudni helyezkedni is.

Ha a lány annyira paraszt, hogy egy ilyen miatt szakít veled sokat nem vesztettél szerintem.

Most hogy mi van körülötted az egy dolog, szüleid példájából tanulj. Ne szúrd el a sulit, tanulj, törj ki a szegénységből és próbálj jobb körülményt nyújtani a gyerekeidnek. Előtted több lehetőség van a jobb életre, mint szüleid előtt volt egykor....

2019. jún. 16. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Többet ér az, ha szeret valaki. Nem minden a pénz.
2019. jún. 18. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!