Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen tulajdonságokat utáltok a legjobban egy lányban?
Ha nem egyenes, nem őszinte velem, nem határozott és nem bátor, hanem gyáva, szégyenlős, hazudozik, és hátulról jön nekem alattomos módon.
Épp most szenvedek egy ilyen lány miatt, ez az egész viszonzatlan szerelem olyan nekem, mint valami pokol. Végre ennyi év után vettem a bátorságot, hogy nyissak egy lány felé, és hát ennél rosszabbat, amiket leművelt velem... Elegem van az összes lányból és nőből a Földön, örökre!
Egyik nagyon visszataszító, mikor valaki azt hangsúlyozza, hogy ő egy erős független nő, aztán megjön a mensi, és fél óránként hisztizek. Meg az ezzel a hatalmas öntudattal járó irányítás mánia is eléggé visszataszító.
A másik meg a folyamatos panaszkodás, ami egyrészt elcsesz minden beszélgetést, másrészt az életkedvem is elmegy tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!