Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk milyen tulajdonságokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen tulajdonságokat utáltok a legjobban egy lányban?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez ember függő meg ez nem nemtől függ, de megköszönném a válaszokat.

2023. máj. 7. 12:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Sokat beszél
2023. máj. 7. 12:18
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ne befolyásoltasd magad az itenni válaszokkal, kell tudnod saját magad is.
2023. máj. 7. 12:19
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
én igazából egyet utálok nagyon, hogyha a lány túl sokat tesz a külsejére. Tehát, hogy minden gondolata akörül forog, és néha meg már túl is van spilázva a ruha meg a smink, és az egész jelenség furán fog kijönni. Szerintem az lehet a legnagyobb érték a lányban, ha kedves és őszinte és önmaga
2023. máj. 7. 12:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A legjobban azt utálom, amikor nem a valódi személyiségüket mutatják.
2023. máj. 7. 13:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A taktikázást, a mellébeszélést és a félrejátszást utálom. Utóbbiba beleértem azt is, ha más srácoknak kelleti magát, nem kell megcsalásnak történnie.
2023. máj. 7. 15:03
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Ha hazudozik. Ha nem akar szexelni xD
2023. máj. 7. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
Nem vagyok én olyan helyzetben, hogy válogassak
2023. máj. 7. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem egyenes, nem őszinte velem, nem határozott és nem bátor, hanem gyáva, szégyenlős, hazudozik, és hátulról jön nekem alattomos módon.

Épp most szenvedek egy ilyen lány miatt, ez az egész viszonzatlan szerelem olyan nekem, mint valami pokol. Végre ennyi év után vettem a bátorságot, hogy nyissak egy lány felé, és hát ennél rosszabbat, amiket leművelt velem... Elegem van az összes lányból és nőből a Földön, örökre!

2023. máj. 8. 06:55
 9/12 anonim ***** válasza:
14%

Egyik nagyon visszataszító, mikor valaki azt hangsúlyozza, hogy ő egy erős független nő, aztán megjön a mensi, és fél óránként hisztizek. Meg az ezzel a hatalmas öntudattal járó irányítás mánia is eléggé visszataszító.

A másik meg a folyamatos panaszkodás, ami egyrészt elcsesz minden beszélgetést, másrészt az életkedvem is elmegy tőle.

2023. máj. 8. 09:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jah...én lány vagyok, dr amúgy egyetértek! Semmi tisztelet nincs már a fiúk felé... :/
2023. máj. 9. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!