Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak, nektek milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak, nektek milyen női test a legvonzóbb? (akár egy képet is küldhettek róla) És milyen belső tulajdonságok vonzanak a legjobban titeket?

Figyelt kérdés

2021. márc. 27. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

A humor vonz leginkább, bár tapasztalatom szerint ritka mint a fehér holló. Eddig még jó humorú lánnyal nem is találkoztam, mindegyik várta mint a tejbetök, hogy szórakoztassam és körbeugráljam mint egy cirkuszi majom. De nekem ezzel tele lett a tököm.

Külsőre: hosszú haj, szép arc, közepes v. kicsit nagyobb cici, és kerek, átlagosnál kicsit nagyobb popsi.

2021. márc. 27. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Nincs egy konkrét női test... Arca mindenkinek egyedi.

-ne legyen alacsony

-ne legyen magasabb nálam

-legyen melle( ez tudom csúnyán hangzik)

-színeket meg leszarom

Belső: Kedves aranyos őszinte megértő humoros

2021. márc. 27. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Az átlagos/vékony és a kissé ducibb testalkatú lányokból is láttam már olyan egyedeket, akiket vonzónak találtam, szóval erre nincs egy meghatározott ideálom. A kislányos arc tetszeni szokott, valamint az is, ha pár centivel alacsonyabb nálam.

Ami a belsőt illeti, nekem imponál ha kicsit gondoskodó, anyáskodó természetű a lány.

Ha sokat nevet, sokat mosolyog és életvidám, pozitív kisugárzású.

Ha nem akar 24/7-ben görcsösen nőies lenni, hanem van egy lazább, vagányabb oldala és nem zárkózik el a fiúsabb dolgoktól sem. Ez vonatkozhat akár a filmes/zenei ízlésre, vagy az öltözködésre.

Ha se nem túl introvertált, se nem túl extrovertált, hanem hozzám hasonlóan a kettő közé lövi be magát valahol. Azaz lehet vele programokra járni és szociális életet élni, de ugyanúgy tudja értékelni az otthonülős, nyugis napokat is.

Ha bújós típus, azaz szeret random pillanatokban hozzámbújni, de máskor én is ugyanúgy bújhatok hozzá.

2021. márc. 27. 22:45
 4/4 SIDLER22 ***** válasza:
45%

Ahogy az előttem lévők mondták nincs konkrétum.

Persze alapvető dolgok mindig vannak aminek 99%-ban meg kell felelni nálam is:

- Ne legyen dagi

- Ne legyen tele anyajegyekkel (itt valószínűleg magamból indulok ki mert testszerte rajtam max 8-10 van)

- A segge meg a melle nem nagyon érdekel. Az alakja legyen jó.

- Smink ne legyen rajta. Max egy kis alapozó. Szemöldök/szempilla festés, szájfény, rúzs meg minden mást. Ezeket utálom.

- Nálam kicsit előny az is ha fiúsan öltözködik. Így nem kirívó és nem mutogatja magát. Ezzel bizonyítva, hogy ő nem a testével szedi fel a srácokat hanem értelemmel.

De ezek csak az én kitételeim. Haveromnak például a nagy darab lányok jönnek be. Pedig ő még könnyebb nálam.

Belső tulajdonságok közül: Én egy elég komoly embernek tartom magam (társaságban is ritkán tervezek viccelődni) így a humor része engem nem nagyon érdekel. Nem nevetni akarok vele mindig hanem, hogy a dolgaimban támogasson és el lehessen vele beszélgetni komolyabb dolgokról. Szóval legyen esze az élethez. Ami nem egyenlő azzal, hogy egyetemre járt.

Introvertált vagyok szóval legyen ő is az. Nem túl hosszútávú az a kapcsolat ahol ő itthon unatkozik vagy ellenkező esetben én szenvedek egy szórakozóhelyen.

Ezen kívül tapintási SPD-s is vagyok szóval bizonyos emberektől (jövőbeli csajomtól) szeretni fogom az ölelést szóval lehessen vele így "bújni". (Amúgy utálom ezt a szót, de máshogy nem tudom én sem elmondani.)

Szóval mindenkinek más. Végezetül kérted, hogy ha lehet képet is küldjünk. Hát itt egy csaj akit Facebook csoportban találtam. Na ő például kifejezetten tetszik. Persze ráírni nem fogok mert az ilyen lányok azok akik ezt tudják is magukról és ezért általában az evolúciós létrán magasabb szinten is érzik magukat. Mintha bárkinél is többek lennének.

[link]

2021. márc. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!