Mely képességek, vagy tulajdonságok hiányoznak belőled a legjobban? Milyen és mekkora hátrányt szenvedsz ezért az életben? Mennyiben tudod ezt csökkenteni, vagy ellensúlyozni?
"Mely képességek, vagy tulajdonságok hiányoznak belőled a legjobban?"
Gazdagság, jóképűség, bunkóság.
"Milyen és mekkora hátrányt szenvedsz ezért az életben?"
Elég komolyat. Nevezetesen hogy sohasem lehet barátnőm, és semmi ami ide kapcsolódik (szex, randi, közös élmények stb.)
"Mennyiben tudod ezt csökkenteni, vagy ellensúlyozni?"
Semennyiben. Tudomásom szerint nincs milliárdos nagybácsim akitől nyakamba szakadhatna egy vagyon, és plasztikai műtétre sem vállalkozom. Bunkó meg ösztönösen nem tudok lenni, engem még normálisan neveltek a szüleim.
A türelem ill. jó időzítés.
A diplomatikusság.
Tobbet kellene tudnom "nem" - et mondani.
Es nem kellene hogy erdekeljen masok velemenye
Birkaszellem.
Emiatt kevés ember van a környezetemben, de ez inkább előny.
Nincs hátrányom belőle.
Nem szeretném csökkenteni, jó, hogy nincs. Tökéletes így.
Lusta vagyok és erősen korlátozott a fejlődésre való igényem.
Szerencsés vagyok, mert ez a jelenlegi életemben nem generál negatív vonzatokat.
5-öst miért pontoztad le???
Az a válasz legértelmesebb.
Nem látok. Azt hiszem ez egy lég nag yképességbeli hiányosság, nem?:D
Társadalmi szempontból ez nem okoz semmilyen hátrányt, van munkám, jövedelmem, barátaim, párom. És van elképzelésem a jövőt illetően. 2-3 év múlva családi ház, pár hónap múlva nekiállunk a gyerekcisnálásnak is:D
Annyi, hogy a mindennapok, főleg az időtöltések szintjén problmás vagyok. A legtöbb hobbimat a látásommal együtt elveszítettem és nehéz újakat találni, amik megfelelnek a képességeimnek.
És... hát lehet, hogy még van egy hiányosságom. Képtelen vagyok elviselni az 1es válaszolóhoz hasonló nyafogókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!