Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szokott nek.tek olyan lenni,ho...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokott nek.tek olyan lenni,hogy egy olyan személlyel álmodsz, akit soha nem láttál, de olyan mintha az "igazi" lenne? Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

2023. máj. 1. 10:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy ideig én is filóztam ezen..hogy hogyan lehetséges olyanról álmodni akivel soha nem találkoztál vagy nem láttál.

Aztán régebben azt olvastam valahol hogy ez nem véletlen,mert láttad valójában azt az egyént,még ha egy pillanatra is,de mivel én spirituális vagyok..nem ezt gondolom.

Talán a vágyakozás teszi lehetővé vagy az hogy valakivel találkozni fogsz a jövőben.

2023. máj. 2. 07:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Naná, álmaimban a személyek 90%-a ilyen.
2023. máj. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!