Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni?
Mi van akkor, ha valakit sehogysem tudtok elfelejteni? Erősen érzitek hogy biztosan ő az igazi csak valahogy nem jöttek össze vele a dolgok. De továbbra sem tudjátok elnyomni legmélyen azt az érzést ami vele kapcsolatos. Hiába lennétek mással, ha meglátjátok akkor is hatással lenne rátok..Magadban érzed ösztönösen már kezdetektől hogy Ő az.. És nem múlik el akármit csinálsz akárhogy nem gondolsz rá, belül akkor is különleges marad mindig. Olyat érzel amit senki más nem tud elérni nálad, max csak hasonlót. Senkivel sem érzed azt amit vele, hiába próbálkozol.
Ilyenkor mit lehet tenni? Mondjatok erre opciókat mert nincs elképzelésem.
Kérlek ne ilyen sablonokat hogy tereld el a figyelmed hobbi stb mert nem erre lennék kíváncsi, már mindent próbáltam, ez nagyon más mint egy átlag helyzet, ez az érzés megpecsételte mindenem, örökre nyomot hagyott bennem, tudom hogy nem fog változni sem. Már nagyon sok idő eltelt és ugyanolyan, csak nem foglalkozok már vele de ha rá gondolok akkor is rossz.
Valahogy észhez téríteni őt, vagy valahogy elindítani egy olyat hogy helyre lehessen hozni esetleg, vagy valami lehetséges jeleket megtenni..
Értelmes válaszokat kérek
Én ugyanígy vagyok.
Már öt éve, hogy fülig szerelmes voltam/vagyok egy lányba (mára nőbe), de ő sose viszonozta, sőt jelezte is, hogy offos vagyok számára.
Ezt el kellett fogadni.
Azóta kavartam is mással, de nem ment, egyszerűen nem tudtam szeretni.
Én próbálok beletörődni.
Kicsit rossz, de nem tudok mást... 😅 El nem rabolhatom.
Nincs mit tenni. Azért is mert Ő úgysem lesz, más meg úgysem kell.
Sakk-matt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!