Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő lehet az igazi?

Figyelt kérdés

F18 Ő19.

Nektek voltak olyen jelek, véletlen dolgok amiket mintha fentről küldték volna az égiek,hogy TE BOLOND,Ő AZ IGAZI,VEDD MÁR ÉSZRE!.

Pl. Az első találkozásunkkor megveszi az első topjoyát,amibe ez állt:randizunk??

Vagy Anyum és apum születés napjanak számát összeadom,és kiadja a lány születés napját??

Vagy megint anyum meg apum évszámait összeadom és kiadja azt a dátumot,mikor ő először rám írt??

Vagy mikor megismertem, és a születés napja közötti szám mondjuk 15, az én névnapom és az ő névnapom közti napok száma is 15??

Elég jóban vagyunk meg minden,de ezt nem hoztam fel neki. Szerintetek bolond vagyok vagy ez ilyen tényleg égi jel??

2021. máj. 31. 08:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha valamelyik szülőm 1nappal vagy 1 évvel később születik,nincs miről beszélni,de nem így lett.
2021. máj. 31. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Nevetséges ez a számmisztika amit művelsz. Pár irreleváns véletlen.

Ha már számolgats, nézd meg a tini kapcsolatok túlélési arányát hosszútávon. :D

2021. máj. 31. 08:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Elég sok közös van bennünk. Ez csak nekem jutott eszembe,hogy vannak ilyen véletlenek is? Azért is kérdeztem,hogy volt e valakinek valami hasonló egybeesés.
2021. máj. 31. 09:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én és a férjem mindketten 4es ház szám alatt nőttünk fel , ő 15én születtet én 11 , 4/10 be költöztünk, majd 114es házszám alatti házat vettünk meg. Tehát majd 19. 9/11 házasodtunk össze. Tehát az 1es és a 4es szám megjelenik mindig. :) Sőt 2013 10hó 19én ismertem meg majd 2014.04.19.jöttünk össze és 5.hó 19én költöztünk össze majd 2014.10.19én kérte meg a kezem .. fura ? Nem . Csak így alakult.
2021. máj. 31. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!