Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok akik kapcsolatban vannak ha ti meglattok az utcan egy sokkal magasabb, jobban kinezo fiut/ferfit akkor megbanjatok azt hogy a mostani baratotokkal vagytok egyutt?
Magasabbat? Így is 188 cm, ami nem kevés, nemhogy még több legyen. Igaz, nem volt szempont a magasság, voltam 170 centis pasival is, de szerintem egy nagyon magas 195 feletti (vagy nagyon alacsony, mondjuk 165 alatti) az már zavarna, nem szeretem az extrém alkatokat, semmilyen értelemben.
A jóképűség meg relatív, nyilván nekem tetszik az, akivel vagyok. Ettől még persze észreveszem, ha valaki jól néz ki, de nem érdekel mint potenciális partner, nem mozgat meg bennem semmit.
Nem szoktam bánni, hogy vele vagyok. Nem vagyok vak, látom, ha valaki jobban néz ki, de a barátommal egyébként is a külseje indította el a kapcsolatot, kb aznap, mikor először beszéltünk egymással, már csókolóztunk. Majd cseteltünk órákon át, randiztunk, megismertük egymást. Rengeteg a testiség, kémia közöttünk és a férfiak jórészével szerintem ez nem lenne meg.
Egyébként meg az ő magassága kb tökéletes. Messziről látom, hogy magas (185), jó hozzábújva kicsinek érezni magam, ha még 5 centivel magasabb lenne, az talán beleférne, de ennél több már kényelmetlen lenne csókolózás közben szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!