Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok mit szolnatok ha baratotok ezt mondja?
Olyat mond neked h : a baratok mindig itt lesznek de te nem biztos
En ertem h baratok fontosak de ez mi h nyiltani ilyet mond mintha egyeltalan semmit nem ernek neki. Vagy ellehet ezt mondani szerintem normalisan is es mashigy.
( az egesz abbol jott h ellaposodott a kapcsolat es pl mar alig beszeltunk es mindig azvolt a kifogas h senkivel nem beszel meg semmi kedve de pl haverjaval azert kiment cigire beszelgetni es en ezt mondtam h akk velem mert nem lehet)
Gyerekes, szánalmas fiúcskák mondanak csak ilyet. Oké, látom, hogy tini párkapcsolat kategória, nem is véletlen, hogy tinikoromban sem akartam soha tini fiúcskákkal járni.
Nem is csodálom, hogy ellaposodott a kapcsolatotok, ugyan mitől is működhetett volna, ha a fiúcskád számára csak a haverjai léteznek?
Sajnos sokan még felnőttként is megőrzik ezt az attitűdöt, nem törődnek a párjukkal, a családjukkal, csak a haverokkal. Igazi kretén az ilyen.
A barátok jelentőségét erősen eltúlozzátok. Szart sem érnek igazából. Ideig-óráig melletted vannak, de aztán úgyis lekopik mind. Hogy is lehetne egy tinglitangli barátocskát összehasonlítani egy szerelemmel!
Nekem egyaltalan nem az a bajom h fontos a baratja mivel gyerekkoruk ota egymas mellett vannak es azt is elfogadom ha ot valasztana v fontosabb de ha mar oda jut h igy mondja mikozbe elotte nagyon szerelmes volt ,, te vagy a legfontosabb” stb. De azert nem a barataival lesz majd csaladja meg nem veluk fog elni. Azt nem szeretem mikor csak divatbol jonnek ezek a ,, bros before hoes” mondatok es igazabol meg csak baratnak sem hanem havernak mondjak egymast es a baratnojuket pedig lenezik h o csak egy csaj, mikozben attol h “csak egy csaj” lehet normalis es lehet egyben o is a legjobb baratja es elvileg o a fiu masik fele akit szeret es elni akarja vele az eletet..
Most nalunk ok tenyleg jo baratok es en nem mondanam magam r***ancnak es nem csinaltam semmi olyat h igy kapjam meg ezeket a gondolatokat.. csak velemenyeket akartam kerdezni de latom en is h ez azert van mert mar nem a regi a kapcsolat es ezert valtozott meg ez a fontossag is
Mióta vagytok együtt? Mert azért ne hasonlítsunk össze egy pár hónapja tartó és egy évek óta működő párkapcsolatot.
Én több mint fél éve vagyok együtt a párommal, és keresem a balancot közte és a barátiköröm között, mivel a barátiköröm lassan 10 éve az életem része, ő pedig alig 7 hónapja, ezért én is valamennyire a bros before hoes életérzést képviselem jelenleg nőként
Amúgy meg minek tetted fel a kérdést, ha csak egyféle választ vagy hajlandó elfogni ami a te nézőpontoddal ért egyet? Ez nem vall túl érett viselkedésre...
Valamint, miért lepődsz meg egy ilyenen ha pontosan tudod hogy a pasid nem tud és nem hajlandó kommunikálni, ellaposodottnak érzi a kapcsolatotokat? Érezhetnéd, hogy ennek erős szakításszaga van...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!