Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szolnatok ha a baratoto...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szolnatok ha a baratotok szerint nem vagytok viccesek?

Figyelt kérdés
A baratom azt mondta hogy ne nagyon eroltessem ezt a viccelodest.Mert neki eddig alig tetszett neki a vicceim.Mit csinaljak? Kicsit rosszul esett.18/l
2019. júl. 29. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Csak őszinte volt veled. Nem lehetünk mindenben tehetségesek. Lehet ez nem megy neked, de valami másban pedig viszed a prímet.

A barátod pedig lehet neked akart jót, mivel lehet hallotta hogy másoknál már téma vagy. (Persze ugye nem ismerem... lehet csak szimplán bunkó.)

Egy biztos... ha mindenbe beleköt amit csinálsz, akkor nem veled van a baj, hanem vele.

2019. júl. 29. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
Ez az irányításmánia. Az ilyen ember mindig leszólja a másikat, hogy annak ne legyen önbizalma és át tudja formálni a saját kedve szerint. Ha az illető mindig negatív módon viszonyul a viselt dolgaidhoz, akkor menekülj.
2019. júl. 29. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Megkérdezném más barátaimat is és ha egyetértenek változtatok.
2019. júl. 29. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Szégyelld magad, hogy 18 évesen nem tudod felfogni, hogy ez mit jelent, érett nőnek kéne lenned, ehelyett azt nem tudod eldönteni, mit jelent az, hogy ha a pasid azt mondja, hogy nem jók a vicceid. Kielemzem neked, de elárulom, borzalmasan bonyolult, ez azt jelenti, HOGY MARHÁRA NEM JÓ A HUMOROD. Nagyon bonyolult volt, ugye? Az meg, hogy ilyenen megsértődsz, na az már a te lelki szegénységed. Józsika óvodás korában sértődött meg utoljára ezen, azóta pont leszarja. Józsika okos, legyél okos te is.
2019. júl. 30. 07:23
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is elég szar a homorérzékem,de a barátom nagyon is szeret engem szivatni,viszont én ezt kimondottan nem szeretem,főleg azok a fajta "viccek" amiket Ő szokott mondani számomra kicsit rosszul estek. Én elmondtam neki,hogy nem találom ezeket viccesnek,és azóta nem csinálja.Szóval szerintem csak beszélj vele :)
2019. júl. 30. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!