Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok akik kapcsolatban vannak ha ti meglattok az utcan egy sokkal magasabb, jobban kinezo fiut/ferfit akkor megbanjatok azt hogy a mostani baratotokkal vagytok egyutt?
Figyelt kérdés
Ha jol tudom akkor a magassag azert fontos mert hogy a nok biztonsagban erzik magukat ha magasabb naluk a fiu szoval ha meglattok egy magasabbat akkor mit ereztek?2023. ápr. 28. 23:40
1/13 anonim válasza:
Ha valaki ilyen kérdés jut eszébe, az még éretlen, nem szereti eléggé a barátját :)
Belső tulajdonsága meg lehet 100x szarabb.
2/13 anonim válasza:
Igazad van. Az összes férfi a legmagasabb férfira vágyik. Ezred miniméter pontossággal csökken a férfiak értéke, és hogy mennyire érezheti a nő biztonságban magát mellette. Ha 160 vagy meghaltál.
4/13 A kérdező kommentje:
#2 hat ha a mai vilagban ha 160cm vagy akkor igen sajnos lathatalan vagy a legtobb no szamara es ez a valosag
2023. ápr. 29. 00:15
6/13 anonim válasza:
A barátomnál jobban kinézőt? Hát ez a dolog már itt elhasal, mert nincs, nekem ő a leghelyesebb.:)
7/13 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de hogy fogalmazódott meg benned ez a baromság?
Az én barátom nem kimondottan magas, nem is a világ legszebb férfia, de nekem akkor is ő tetszik és őt szeretem. Inentől kezdve sz@rok rá, hogy más férfiak hogyan néznek ki.
8/13 anonim válasza:
Nem, mert alapból nem is jönnék össze olyannal, aki nem tetszik.
9/13 anonim válasza:
Nem. Tudom, hogy vannak helyesebb pasik a barátomnál(nem vagyok se vak se elfogult), de őt szeretem, vele igazán önmagam tudok lenni
10/13 anonim válasza:
A barátom alig magasabb nálam, mielőtt járni kezdtünk flörtöl velem egy nála magasabb srác, akivel ha összejöttem volna, lehet hogy 15 év múlva marha jó pozícióban dolgoznának, tök jól ellennék stb, de a srác messze lakik, én pedig egy, a bátyám mal folytatott elég komoly veszekedés után szét voltam esve, és amikor a mostani fiúmmal ugyanazon a folyosón voltunk szünetben, odajött hozzám, hogy "mi a baj, segíthetek, beszéljünk róla?" és abban a pillanatban tudtam hogy nem szabad távkapcsolaton gondolkozni se, mert a fiúm egy nagyon értékes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!