Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvagyunk de nem nyit felém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvagyunk de nem nyit felém?

Figyelt kérdés
Ez nem mostani story hanem kb egy hónapos de még mindig ugyanaz a helyzet. Megismerkedtem valorantban egy fiúval és kb 2 hete játszottunk már együtt amikor megosztott egy tiktok videót. Amikor megnyitottam akkor feldobta a lehetőséget hogy bekövessem és véletlen rányomtam. Nem szerettem volna bekövetni mert féltem és jobban szeretem ha másik fél kezdeményez. Szóval bekövettem és visszakövetett. (Nem nézte meg a profilomat) Játszottunk tovább amikor megemlítettem hogy ami tiktokon profilképem az egy nagyon régi kép (nyilván mentegetőzésből mondtam). Erre csak annyit mondott hogy, hát.. nem nagyon figyeltem.. Én erre teljesen összezavarodtam és rögtön túlgondoltam a dolgokat. Nem értettem hogy miért nem érdekli a dolog amikor játékban tök jól elvagyunk és mindig ő inviteol meg. Egyszer megkérdeztem hogy miért játszik velem mire azt mondta hogy jófejségből. Már lassan 3 hónapja ismerem és még mindig nem tudok róla sokat de nagyon úgy tűnik hogy nem is érdekli hogy ismerjen engem hogy hogy én őt. Ez engem kicsit zavar de nem tudom hogy ez "normális"-e. Félek hogy csak unatkozásból játszik velem.
2023. ápr. 24. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg tényleg csak azért játszik veled mert jobb mint egyedül
2023. ápr. 24. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nextgaming roleplay szerveren nincs kedved játszani?
2023. ápr. 24. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Én nem játszanék vele többet
2023. ápr. 24. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
27%

Én szívesen játszom veled néha napján, ha nem gond neked, hogy nem vagyok túl jó xd

Én is lány vagyok

2023. ápr. 24. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg ő nem akar ennél többet.
2023. ápr. 24. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én több mint 10 éve játszok (igaz főleg külföldiekkel), de tapasztalatból mondom, hogy lányokkal valamiért jobb és izgalmasabb játszani, mint fiúkkal még úgy is, ha ők sokkal bénábbak, és/vagy esetlegesen hozzá még nem is szépek.

Szóval szerintem se akar többet.

2023. ápr. 25. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
En profi vagyok diamond ! 39f 20 eve jatszok online fps jatekokkal!
2023. ápr. 27. 15:48
 8/8 NTBS ***** válasza:
Játszópartner vagy. Miért kellene nyitnia?
2023. ápr. 27. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!