Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha én 22 vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha én 22 vagyok (lány) és a srác akivel elvagyunk 19, mit akar pontosan?

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek komoly válaszokkal!

Röviden annyi a történetünk, hogy amikor megismerkedtünk egy fesztiválon voltunk és mondhatni ott kialakult így egy erősebb kötődés viszont találkozni nem tudtunk mert nem volt lehetőség a távolság miatt. Aztán most lett jogsia a csávónak, és szeretne találkozni, minden nap ír már kb egy hónapja, és nagyon jól elvagyunk. Annyi, hogy mindig felhozza, hogy látni akarja a melleim (mert nagyon tetszenek neki, és már közel is került hozzájuk mikor együtt voltunk), nem feltétlen ilyen ruha nélküli képre gondoljatok csak inkább hogy legyen rajta a képen. De emellett sokszor mondja azt is, hogy én vagyok neki a lényeg, a jó testem csak plussz. Szerintetek csak dugni akar vagy komolyabbat is? Nagyon nemtudom eldönteni. Eléggé válogatós a csávó és jóképű.

2020. ápr. 26. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Csak dugni akar 80%
2020. ápr. 26. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Mit akar? Nyúlj a combjaid közé, ott a válasz!

Jóképű és válogatós? Akkor csak egy numera leszel neki! Kívánom neked, hogy nekem ne legyen igazam!

2020. ápr. 26. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Jól megfarkal 100% aztán mehetsz
2020. ápr. 26. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
22 évesen egy 10 éves naívságával gondolkodsz. Állandóan a melleidről ír, mit lehet itt félreérteni? Fesztiválokon lehet te erősebb kötődést érzel, de nem sokan látnak ezekbe rövid kalandoknál többet.
2020. ápr. 26. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Te tényleg 22 éves vagy? Ilyeneket a naív 14 éves kislányok szoktak kiírni.
2020. ápr. 26. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!