Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha én 22 vagyok (lány) és a srác akivel elvagyunk 19, mit akar pontosan?
Segítsetek kérlek komoly válaszokkal!
Röviden annyi a történetünk, hogy amikor megismerkedtünk egy fesztiválon voltunk és mondhatni ott kialakult így egy erősebb kötődés viszont találkozni nem tudtunk mert nem volt lehetőség a távolság miatt. Aztán most lett jogsia a csávónak, és szeretne találkozni, minden nap ír már kb egy hónapja, és nagyon jól elvagyunk. Annyi, hogy mindig felhozza, hogy látni akarja a melleim (mert nagyon tetszenek neki, és már közel is került hozzájuk mikor együtt voltunk), nem feltétlen ilyen ruha nélküli képre gondoljatok csak inkább hogy legyen rajta a képen. De emellett sokszor mondja azt is, hogy én vagyok neki a lényeg, a jó testem csak plussz. Szerintetek csak dugni akar vagy komolyabbat is? Nagyon nemtudom eldönteni. Eléggé válogatós a csávó és jóképű.
Mit akar? Nyúlj a combjaid közé, ott a válasz!
Jóképű és válogatós? Akkor csak egy numera leszel neki! Kívánom neked, hogy nekem ne legyen igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!