Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy lánnyal jól elvagyunk, tervezzük is a találkozót, majd soha többet nem válaszol? (legalábbis eddig nem tette)
Minden nap írok neki, hogy hogy vagy, ha látok valami érdekeset küldök neki képet. Olvassa. Nem szedett le a chatről sem, nem törölt az ismerősei közül, nem tilt le csak egyszerűen nem válaszol semmire egy bizonyos pont óta, viszont azt látom, hogy újabb fiú ismerősei vannak a facen.
Kiestem a kosárkából? Vagy mi?
De miért nem tilt akkor le? Egyáltalán hogy állja meg az egészet anélkül, hogy elküldene a fenébe?
Fog valaha válaszolni?
Én arra gondolok, hogy lehet, hogy esetleg most kicsit félretett, aztán ha olyanja van egyszer csak válaszol majd, találkozunk és stb. Vagy tegyek le erről?
Egyáltalán korrekt dolog, ha valakivel heteket dumálsz, tervezitek a találkozót, már az egész életedről beszámolsz neki meg ő is neked és egyszer csak nem reagál semmire?
Én nem bírnám ki pl.
Vagy letiltanám vagy leugatnám a fenébe azt aki így "zaklat" most abban, hogy olvasgatja amit írok, de kitartóan nem válaszol, van valami furcsa.
lehet, hogy kicsit sok vagy neki, próbál leszoktatni arról, hogy minden nap írkálj, mert hidd el, elég zavaró tud lenni, nem hagysz neki teret. nem biztos, de valszleg úgy érzi. én is beszélgettem egy sráccal pár hónapja, első néhány óra után elhívott randizni, aztán amikor napokon át aludni sem hagyott elmenni elég idegesítő lett, nem írtam neki vissza. leszokott ő is, nemsokkal később pedig újra kommunikáltunk. nem mindenki szereti azt, ha nagyon rányomulnak :) várj vele egy kicsit, és kérlek ne panaszkodj neki arról, hogy miért nem válaszol meg ez mekkora bunkóság. az nagyon visszataszító tud lenni
remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!